TESTTEKERCSELÉS

ALGÁS-AROMATERÁPIÁS HIDEG FÁSLIVAL TÖRTÉNŐ TESTKEZELÉS

Az ALGÁS-AROMATERÁPIÁS FÁSLIZÓ MÓDSZERREL onnan fogyhatunk le, ahonnan szeretnénk! A combról, a hasról és a fenékről.


 
             
 
A tekercselés a petyhüdt bőrrészek kezelésére, a terhességi csíkok és cellulit enyhítésére is ideális.
A tekercselést megelőző ultrahangos zsírbontás vagy gépi ingeráramos zsírbontás növeli a kezelés hatékonyságát, fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, ezáltal elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.

Az algás testtekercseléssel, fáslizással a bőr rugalmasabb és  feszesebb lesz. Akár már első kezelés során látványos eredményt érhetünk el, de kúrában igazán eredményes.

Fontos a megfelelő folyadékbevitel és a megfelelő táplálkozás, minimális diéta és testmozgás szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Testtekercselések leírása:

Kúrát javaslom, így heti 2 alkalommal érdemes feltenni a tekercset.  A fenntartó kezelésnél pedig háromhetente egyszer érdemes testtekercselni.

 

A test körvonalából alkalmanként akár 1-3 cm csökkenés érhető el, úgy, hogy a speciális fásli és aroma hatására a szövetek tömörülnek, mialatt a zsír és vízháztartás átalakul.


A kezelés előtti napon érdemes otthon egy testradírozást végezni. A kezelés alatt 30-45 percet szükséges pihenni meleg takarók alatt. A kezelés után nem érdemes zuhanyozni, szaunna, szolárium nem javasolt. A kezelésre váltó fehérneműt érdemes hozni, a nedves fásli miatt.

 

TESTKEZELÉS ÁRAK