Szemránc kezelés

Szemránc kezelés

szemránc kezelés

Szem kezelés stresszes, fáradt, petyhüdt, öregedő bőrre, a szem alatti táskák ellen. Kisimítja és feszesíti a bőrt. Halványítja a szem körüli ráncokat, eltünteti a szem alatti táskákat.

EYE EFFECT

****************
SZEMKÖRNYÉKI LIFTING: A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású gélszérumja. A high-tech sejtmegújító hatóanyagai eredményesen megemelik a felső szemhéj megereszkedett bőrét. Látványosan csökkenti az elmélyült mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatainak aktiválásával csökkenti a szemkörnyéki karikákat és duzzanatokat. 

A különösen hatásos BELICO EFFECT arckezelések során az újgenerációs biotechnológiai, high-tech hatóanyag szérumokkal érjük el a látványos hatást.  

Szemránckrém: Olajmentes, intenzív nedvességpótló, bőrszerkezet javító szemkörnyék ápolás. Nagyon gyorsan javítja a szemkörnyék érzékeny bőrének rugalmasságát és feszességét, fokozza a bőrsejtek megújulását. A liposzómába és ceramidba kapszulázott, nagy hatékonyságú hialuronsav molekulák hatására, már 3 órával a használat után, akár 40 százalékkal csökkenthető a ráncok mélysége! A liposzómába zárt, egy nagyon ritka svájci almafajtából származó növényi őssejtek javítják a bőr szerkezetét. Kiváló smink alap!

Hatóanyagok: Panthenol, liposzómába kapszulázott növényi őssejt kivonat, hylauronsav liposzóma, árpakivonat, allantoin

Forrás: http://belico