Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

ROSaCEA KEZELÉSEK

A rosacea gondos ápolással szinten tartható, tünetei csökkenthetők. Ebben a  kezelésben a rosacea kezdeti stádiumát kezeljük egy speciális koncentrátummal, ami értékes hatóanyagaival erősíti az érfalakat, megakadályozzák a gyulladásos folyamatokat. A vörösszőlőlevél és vadgesztenye kivonat erősítik a kapilláris ereket.

ÁRAK


KONCENTRÁTUM- KEZELÉS- ROSACEÁS BŐRRE

A rosacea egy olyan örökletes bőrbetegség, mely nem gyógyítható, de gondos ápolással szinten tartható és tünetei csökkenthetőek. Előrehaladott stádiumban a bőr erei kitágulnak és számos értágulat jelenik meg az arcon. Gyakran gyulladásos folyamat is kialakul. A koncentrátum értékes hatóanyagai erősítik az érfalakat, megakadályozzák a gyulladásos folyamatokat. Rendszeres használatával akár egy-két stádiummal is visszafordítható a folyamat. A koncentrátum megerősíti a kapilláris ereket.

A célzott kozmetikai kezelés eredményesen enyhíti a rosacea tüneteit, a bőrpírt, az égő viszkető érzést. Ezeket  a kezeléseket  kúrában érdemes alkalmazni, ezt követően havonta.

Sok professzionális (kozmetikusnál kapható) arcápoló is létezik az otthoni ápolására, amely használatával javulás érhető el a rosaceás bőr állapotában, ezek a bőrápoló és tisztító termékek nem irritálóak, érösszehúzó hatásúak, erősítik az érfalat, hidratálnak és gyulladáscsökkentő anyagot is tartalmaznak. Javaslom ezek napi használatát A kozmetikai kezelésekre több idő szükséges, de akár éveken át képesek a tünetek visszaszorítására.(radírozás, tonizálás,  rosecea ampulla, koncentrátum bevitele ultrahanggal, pakolás)