Art-D Szépségszalon - Kozmetika XVII. kerület közelében Pécelen Ránckezelés Fogyasztó kezeléseK

Luxus Arckezelések - Ránckezelés Kozmetika Testtekercselés Kozmetikus Mesoterápia Testkezelések Zsírbontó fogyasztó kezelés - Arcfiatalítás

Art-D Kozmetika

Kapcsolat

   Tel: 06-30-387-10-10


   Art-D Szépségszalon

   Kelő lakópark, Pécel Északi oldal

   Pécel, Szondy utca 2.

   

   NEM A KÖRFORGALOMNÁL,

    hanem a vasút másik oldalán!

   Tel: 06-30-387-10-10

   TELEFONOS bejelentkezés alapján

Megosztás

KEZELÉSEK

Rosacea arckezelés

Couperosa

 

Acetyl-Tetrapeptid-40: ez a tetrapeptid látványosan csökkenti az arcon a gyulladásos bőrpirosodást. Fényvédő hatásának köszönhetően megelőzi az UV-sugárzás okozta sejtkárosodást, a gyulladások okozta tüneteket: bőrpirosodás, kitágult erek.

A gyulladásokból adódó visszatérő bőrpirosodás során csökken a bőr rugalmassága és feszessége, mivel a kollagén és elsztin rostok sérülnek.

A couperosaTM peptid egy nyugtató hatású tertrapeptid, melyet a rosacea és a teleangiektázia kozmetikai kezelésére fejlesztettek ki.

Csökkenti a pirosodást és akadályozza a kollagént lebontó enzimek működését. Ugyanakkor optimalizálja a bőr feszességét és rugalmasságát, védi a bőr sejtjeit a hiperpigmentációtól, egyenletesebb bőrképet biztosítva ezáltal. Forrás:mesotica

mesotica rosecea

Sensonic peel

 

A Mesotica innovatív, kíméletes sav komplexuma, mely nagy biztonsággal alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusokra,couperosánál illetve rosaceánál is.

Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns és hidratáló hatású.

Vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait.