Peptides arckezelés


Effect 3

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése.

BIOTECH 3D PEPTIDE EFFECT 60-100′

Peptid terápia mély mimikai ráncokra 45+

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése. Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősíti a bőr védekező képességét, javítja a bőr rugalmasságát. A BIOTECH 3D PEPTIDE EFFECT arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen.

Egy arckezelés is nagyon látványos, azonban ajánlott 4-6 alkalmas kúrában (az epidermisz teljes megújulásának ciklusát lefedve) heti gyakorisággal igénybe venni.

Az arckezelés speciális szemkörnyék programot és arc-nyak-dekoltázs masszázst is tartalmaz.

 

Szemkezelés:

Öregedésgátló, restrukturáló, feszesítő és lifting hatóanyagok a megereszkedett bőr és az elmélyült ráncok ellen. Mélyhidratáló és barrierépítő hatóanyagok a vékony szemkörnyéki bőr nedvességmegkötő-képességének javításához. A sejtek közti kommunikációt és a sérült bőr javítását szolgáló hatóanyagok.

 

Arckezelés:

Mátrixpeptidek, biomimetikus peptidek és botoxszerű hatóanyagok a nélkülözhetetlen bőrépítő összetevők (pl. ceramid, hialuronsav, liposzómák, fitoszómák és vitaminok) mellett. Kiegészítve egy aminosav koktéllal, neurogén gyulladást csökkentő peptidekkel, szállítópeptiddel, bőrnyugtató és bőrsimító, hajszálérerősítő hatóanyaggal.

 

Maszkok:

Hidratáló, revitalizáló és nedvességpótló, sejtvédő pakolás. Erősíti a bőr saját immunmechanizmusait, védi a sejtmembránt.

 

Masszázs:

Oligopeptides és vitamindús masszírozható krémpakolás a petyhüdt bőrre kifejlesztett hatóanyagokkal dúsítva, mely támogatja a bőr regenerációját és a kollagén szintézist.

http://belico.hu/

ÁRAK LINK