Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

Pakolások

3D Hyaluron
***************
Extra erős nedvességpótló, botoxszerű feszesítő és bőrfeltöltő hatás az epidermiszben és a dermiszben, nanokapszulázott hialuronsavval és 3D hidratáló koncepcióval.

hyaluron kezelés

GAMMA-Aminobutyric Acid (GABA): a botoxszerű feszesítő hatásért. Ezt az aminosavat természetes módon állítja elő szervezetünk. A szervezetben a gamma-amino-vajsav neurotranszmitter-blokkolóként működik, ami azt jelenti, hogy megakadályozza az elektrokémiai üzenetek hordozását egyik neuronból a másikba. Kozmetikai gyártók olyan termékekben használják, amelyek lokálisan ellazítják az izmokat, így ráncsimító hatásúak. A lokális alkalmazás messze túlmutat egy "Botox-szerű" hatáson.


 

BOOSTER

Bionic Fluid Mask

ránckezelésErős hidratáló, bőrfeltöltő és bőrkondicionáló folyékony gélpakolás. A bőrsejtek aktiválásával csökkenti az öregedés látható jeleit. Hatékonyan növeli a bőr feszességét, rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét és javítja a bőr szerkezetét. Megújítja a stresszes és érett bőr fiziológiai egyensúlyát. PHA savjai extra hosszú hidratálást biztosítanak a bőrnek.

Használati javaslat:
Gélkrémként és gélpakolásként is alkalmazható. Ha vékonyan kenjük a bőrre, akkor nem kell lemosni, száradás után rátehetjük a kezelés következő készítményeit. Pakolásként 10-15 perc hatóidő után bő vízzel mossuk le.

Kiemelt hatóanyagai:
– Gluconolactone és Lactobionic Acid
A PHA savakhoz tartozó nagymolekulájú újgenerációs AHA savak. Gyulladáscsökkentő, erős hidratáló hatásúak. Nagy molekulájuk kevésbé okoz érzékenységet, ezért érzékeny bőrökre is nyugodtan alkalmazhatók. Növelik a bőr rugalmasságát, bőrfehérítő, pigmentfolt halványító hatásúak.
– Whey Protein (Milk Peptide Complex)
Tejpeptid. A bőrsejtek és a dermális ECM aktiválásával csökkenti az öregedés látható jeleit. Javítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát, hatékonyan csökkenti a ráncok mélységét és javítja a bőr szerkezetét. Tejpeptid komplex a tejből származó aktivált természetes jelátviteli molekulák komplexét tartalmazza, mint például a TGF-β.
– Glycine Soja (Soy) Protein
Megújítja a stresszes és érett bőr fiziológiai egyensúlyát. Támogatja a fibroblasztok működését. MMP inhibitorként csökkenti a dermális mátrixban az UV-sugárzás okozta bőrkárosodást.
– Trehalose
3. generációs hialuronsav. A Sodium Hyaluronate-hoz képest jóval erősebb nedvességmegkötő-képességgel rendelkezik, illetve
antioxidáns hatású.


 

Eperillatú maszk
******************************
Lehúzható biopolimer maszk

Antioxidánsokban, polifenolokban, flavonoidokban és vitaminokban gazdag lehúzható, átlátszó biopolimer gélmaszk. Magas ellagsav és bőrvédő vitamin (A, C, E) tartalmának köszönhetően erős antioxidáns hatású. Javítja a bőr hidratáltságát, erősíti a bőr védekezőképességét. Gyulladáscsökkentő hatású, kiválóan alkalmas az érzékeny, viszkető (akár ekcémás) bőr nyugtatására, a száraz vagy sérült bőr gyors hidratálására. Alkalmazása után a bőr azonnal kisimult, feszesebb, puhább és fiatalosabb kisugárzású lesz.

 

Forrás: mesotica