Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

Ránckezelések

Mesotica

Az intelligens peptidek! Egy hatóanyag szérum sorozat, a molekuláris mezoterápia, ahol agyunk receptorai küldik a jelet az adott terület kollagén-szintéziséhez.


Biodroga ránckezelés: 

Biodroga MD bőrfeltöltők Egy különleges készítmény stresszes, érett bőrre. Már a kezelés alatt érezhető regeneráló hatása.

A német kozmetikai márkát 1939-ben Walter Friedmann alapította Baden-Badenben. Ma a márka termékei a világ több, mint 50 országában elérhetők. 
A Biodroga termékek kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek.


SansSoucis anyagok:

A SansSoucis sikerének titka a természetes eredetű, hatásos összetevők és az ásványi anyagokban gazdag baden-badeni forrás termálvizének ötvözése. A termálvíz forrása a Baden-Baden-i Firenze-domb környékén található, 2000 méter mélységből, a Föld magmájának közeléből tör a felszínre. 62-68 fokos hőmérsékletével Európa egyik legforróbb termálvize. A 12 fontos ásványi anyaggal és nyomelemmel rendelkező forró vízre még a római korban találtak rá és használták sebgyógyításra, valamint különböző betegségek ellen. Támogatja a bőr anyagcseréjét, és revitalizáló hatású.