Kapcsolat

Art-D Szépségszalon

Kelő lakópark, Pécel Északi oldal

Pécel, Szondy utca 2.

NEM A KÖRFORGALOMNÁL, hanem a vasút másik oldalán!

Tel: 06-30-387-10-10

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

KEZELÉSEK

Facebook

Peptidek

INTELLIGENS PEPTID KOZMETIKA

A MESOTICA peptid készítmények által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: az eddig ismert szokványos mezoterápiás hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén, látványos eredményt nyújtó peptid koncentrátumok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében. Professzionális arckezelései ámulatba ejtően ráncsimító és bőrfiatalító hatásúak. 

A kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek,  melyeket hiba lenne kihagyni mind a professzionális, mind a mindennapi anti-aging bőrápolásból. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekbe, szérumokba csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár 1 évig is várni kell.

A peptidek bizonyítottan 5-10% feletti koncentrációnál kezdenek el szemmel érzékelhetően is hatni. A MESOTICA ezért alacsony hatékonyságú peptid koktélok helyett azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú (12-20%) speciális peptid szérumokkal dolgozik.

A MESOTICA hisz abban, hogy intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások és anyagi áldozatok nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr. A peptides arckezelésekben szakavatott MESOTICA kozmetikusoknál elérhető az otthoni 1.2.3.4 peptides szuperkoncentrátum sorozat is, mely az otthoni bőrápolás hatékonyságát és látványát képes nagyon gyorsan megnövelni.

 

Argireline®

 

Az Argireline® az első peptid, amely bizonyítottan felveszi a harcot a ráncok ellen. Ez az anyag megakadályozza az idegrendszer mozgató idegvégződéseiben az acetilkolin felszabadulását – ezáltal nincs izomösszehúzódás sem. Gátolja a meglévő mimikai ráncok elmélyedését, illetve akadályozza a további ráncok létrejöttét. Pozitív hatásai közé tartozik továbbá, hogy mérsékli a bőrben a hajszálér-szűkületet előidéző noradrenalin felszabadulását, ezáltal fokozza a bőr vérkeringését. Hatása szigorú klinikai tesztekkel alátámasztott: akár már 15 nap alatt 17%-kal csökkenti a ráncok mélységét! Hosszú távú ránctalanító és bőrfiatalító hatásának köszönhetően az arc visszanyeri feszességét és frissességét.

A legtöbb kozmetikai cég 5-10%-os töménységben használja az Argireline®-t – a mi termékeink azonban 20%-os töménységűek, a még látványosabb hatás érdekében. Használatát elsősorban a szemek környékére és a homlokra javasoljuk.

 

30 ml

Leuphasyl®

 

A Leuphasyl® egy olyan pentapeptid, amely az enkefalin receptor utánzásával hatékonyan felveszi a harcot a szemkörnyéki és homlok ráncok ellen. Mérsékli, illetve csökkenti a mimikai és egyéb ráncok kialakulását, mivel gátolja az acetilkolin neurotranszmitter molekula felszabadulását a szinapszisban, csökkentve ezáltal az izom-összehúzódásokat.

Bizonyított, hogy hatása az Argireline®-vel együtt kombinálva szinergetikusan csökkenti a ráncok mélységét, akár 30-48%-kal, tehát a maximális eredmény érdekében ajánlott a két készítmény együttes használata.

20%-os töménységű készítményeinkkel a ránctalanító hatása még látványosabb.

 

30 ml

Snap 8™

 

Ez a peptid a legújabb változata a régebben ismert Argireline®
peptidnek.

A Snap 8™ egy olyan oktapeptid, mely még hatékonyabban veszi fel a küzdelmet a ráncok kialakulása ellen – köszönhető ez többek között annak is, hogy ez a vegyület 8 különböző aminosavat foglal magában, melyek gátolják a neurotranszmitterek felszabadulását az agyban, amik túlfeszültté, azaz ráncossá teszik az arcbőrt.

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Snap 8™ használatával a mélyebb szem körüli ráncok 63,13%-kal csökkentek. A hatékonysági vizsgálatok arra utalnak, hogy ez a vegyület körülbelül 30%-kal aktívabb, mint egy ugyanolyan koncenrtációjú Argireline®.

További klinikai vizsgálatok szerint a Snap 8™ a homlokon lévő ráncok kisimításában ért el a leglátványosabb hatást, így használatát főként ezekre a területekre ajánljuk.

 

 

Argirelox®

 

Argireline® + Leuphasyl® peptidek egymás hatását segítő szinergiából jön létre. Enyhítő izom-összehúzódásokkal, pre-szinaptikus úton csökkenti a ráncokat az arcbőrön. Hatása megegyezik az A típusú botulinum toxinnal, ami kizárólag injekció formájában érhető el, ezzel szemben az Argirelox™ használata egy sokkal fájdalom mentesebb és egyszerűbb alternatívát nyújt.

Az Argireline® és Leuphasyl® peptid 12%-ban van jelen ebben az oldatban, így háromszor hatásosabb, mint a manapság közkedvelt botulinum toxin. Rövid idő alatt a kisebb ráncok, hosszabb idő után a mélyebb barázdák is eltűnnek, hatása pedig 6 hónapon túl is maradandó!

Az Argirelox™ a TOP 10 anti-aging termékek között bronz fokozatú díjat nyert a 2014-es In-Cosmetics gálán, Hamburgban.

 

 

Syn-Ake©

 

A Syn-Ake© a természetes Walgerin-1 peptid utánzata – ami a templomi viperák mérgének idegbénító összetevője. A Walgerin-1 nevezetű vegyület lebénítja az áldozat izmait – a szintetikus kígyóméreg utánzat azonban csak ellazítja az arcizmokat, aminek következtében a bőr kisimul.

A Syn-Ake© nevű vegyület egy szabadalmaztatott, aktív összetevő, mely egy ránctalanító hatású, szintetikus tripeptid, azaz fehérje. Leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, az arcizom összehúzódásának visszafogásával csökkenti a mimikai ráncokat. Ennek következtében a ráncok kisimulnak, majd eltűnnek. Hatékonysága miatt a botox méltó ellenfeleként emlegetik. Az eredmény látványos és azonnali!

Collaxyl™

 

Aki az akne okozta hegek kezelésére keresi a megoldást, annak a Collaxyl™ lehet a gyógyír. A Collaxyl™ messze a legeredményesebb vegyület az elhalt sejtek, a sérült bőrszövetek és a ráncos bőr kezelésére, amit a kutatók valaha is felfedeztek, mindemellett bőrfeszesítő hatása sem elhanyagolható.

A Collaxyl™ egy polipeptid, amely mélyen behatol a bőrbe, ahol serkenti a kollagén termelését és gyógyítja a sérült bőr textúráját, valamint feszesíti a bőrfelszínt.

Szigorú klinikai körülmények között tesztelték a Collaxyl™-t: elhalt, sérült bőrszöveteken alkalmazták a vegyületet – az eredmény már 72 óra elteltével világosan látható volt: a Collaxyl™ ugyanis teljesen meggyógyította és kisimította a sérült szöveteket. Az akné okozta hegek már pár nap alatt teljesen eltűnnek. A készítmény hatásos a további hegek kialakulásának elkerülésében, csökkenti a bőr elszíneződését és eltávolítja a homlok, szem- és száj környékén kialakult kisebb ráncokat is.

Marixyl 3000®

 

A Matrixyl 3000® márkanéven ismert, kettő peptidből álló hatóanyagkomplex egyik eleme a palmitoyl oligopeptid a másik peptid pedig a palmitoyl tetrapeptid-7. A szérum helyreállítja az arc anyagcseréjét és fiatalítja a bőrt. A palmitoyl tetrapeptid-7 csökkenti a bőr sejtjeiben az interleukin-6 (IL-6) termelését. Az IL-6 egy olyan molekula, amely felelős a bőrgyulladásért, és ezáltal gyorsítja a sejten kívüli mátrix anyagainak (kollagén, elasztin) a lebomlását – bőrünk tehát ráncos lesz és megereszkedik. Ha visszafogjuk sejtjeink IL-6-termelését, akkor lassíthatjuk a bőrünk szerkezetét és rugalmasságát adó kollagén és elasztin lebomlását, ezáltal bőrünk öregedését.

A Matrixyl 3000® az egyik legelső anti-aging összetevő a peptidek szintetizálásában, amelynek eredményét nők és férfiak esetében is egyaránt igazolták klinikai vizsgálatokkal. 2 hónapos kezelés során a nőknél a Matrixyl 3000® során a ráncok 45%-al csökkentek, a bőr tónusa pedig közel 20%-al nőtt. Hatékony és gyors eredményt ér el a mély ráncok elleni küzdelemben is.

Forrás:Mesotica