Növényi Őssejt terápia

Effect 2

Őssejt terápia és peptides arckezelés

BIOTECH AGE CODE EFFECT

Aminosav, peptid és őssejt terápia 45+

Méregteleníti, feszesíti, Hidratál, feltölti a petyhüdt, rugalmasságát veszített, dehidratált bőrt. 

 70-100′

AGE Code

Aminosav, peptid és őssejt terápia 45+

Az érett bőr javarészt az életmódtól függ. A bőrt érő külső és belső hatásoktól alakítják. Az innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika akár ellensúlyozni is képes az idő előtti bőröregedés tüneteit.

A BIOTECH A.G.E CODE EFFECT intenzív BELICO arckezelő program hatóanyagai célzottan a káros környezeti hatásoktól, a glikációtól, a mozgáshiánytól, egészségtelen táplálkozástól igénybe vett stresszes bőr állapotát javítják. Méregtelenítik, feszesítik, feltöltik és revitalizálják a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

Egy arckezelés is nagyon látványos, azonban ajánlott 4-6 alkalmas kúrában (az epidermisz teljes megújulásának ciklusát lefedve) heti gyakorisággal igénybe venni.

Az arckezelés speciális szemkörnyék programot és arc-nyak-dekoltázs masszázst is tartalmaz. 

A ránctalanító szemkörnyék program kimondottan az érett, érzékeny, érdesen hámló, de már ránctalanítást igénylő szemkörnyéki bőrre lett összeállítva. FEC-komplexszel, ceramiddal, liposzómába kapszulázott növényi őssejtekkel és hialuronsavval, lifting hatású BeautifeyeTM hatóanyaggal. Csökkenti a szem alatti karikákat és duzzanatokat, emeli a felső szemhéjat. Forrás:Belico

Szemkezelés:

szemkezelés kozmetikaEYE EFFECT

****************
SZEMKÖRNYÉKI LIFTING: A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású gélszérumja. A high-tech sejtmegújító hatóanyagai eredményesen megemelik a felső szemhéj megereszkedett bőrét. Látványosan csökkenti az elmélyült mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatainak aktiválásával csökkenti a szemkörnyéki karikákat és duzzanatokat. 

A különösen hatásos BELICO EFFECT arckezelések során az újgenerációs biotechnológiai, high-tech hatóanyag szérumokkal érjük el a látványos hatást.

Forrás: http://belico.hu/

belico kozmetikus