Art-D Szépségszalon - Kozmetika XVII. kerület közelében Pécelen Ránckezelés Fogyasztó kezeléseK

Luxus Arckezelések - Ránckezelés Kozmetika Testtekercselés Kozmetikus Mesoterápia Testkezelések Zsírbontó fogyasztó kezelés - Arcfiatalítás

Art-D Kozmetika

Kapcsolat

   Tel: 06-30-387-10-10


   Art-D Szépségszalon

   Pécel Északi oldal

   Pécel, Szondy utca 2.

   

 

   Tel: 06-30-387-10-10

   TELEFONOS bejelentkezés alapján

Peptid, őssejt terápia

Effect 2

Őssejt terápia és peptides arckezelés

BIOTECH AGE CODE EFFECT

Méregteleníti, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

 70-100′

AGE Code, aminosav, peptid és őssejt terápia 45+

Az érett bőr állapota 70-80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagymértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. A BIOTECH A.G.E CODE EFFECT intenzív BELICO arckezelő program hatóanyagai célzottan a káros környezeti hatásoktól, a glikációtól, a mozgáshiánytól, egészségtelen táplálkozástól igénybe vett stresszes bőr állapotát javítják. Méregtelenítik, feszesítik, feltöltik és revitalizálják a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

Egy arckezelés is nagyon látványos, azonban ajánlott 4-6 alkalmas kúrában (az epidermisz teljes megújulásának ciklusát lefedve) heti gyakorisággal igénybe venni.

Az arckezelés speciális szemkörnyék programot és arc-nyak-dekoltázs masszázst is tartalmaz. 

A ránctalanító szemkörnyék program kimondottan az érett, érzékeny, érdesen hámló, de már ránctalanítást igénylő szemkörnyéki bőrre lett összeállítva. FEC-komplexszel, ceramiddal, liposzómába kapszulázott növényi őssejtekkel és hialuronsavval, lifting hatású BeautifeyeTM hatóanyaggal. Csökkenti a szem alatti karikákat és duzzanatokat, emeli a felső szemhéjat. Forrás:Belico

Szemkezelés:

szemkezelés kozmetikaEYE EFFECT

****************
SZEMKÖRNYÉKI LIFTING: A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású gélszérumja. A high-tech sejtmegújító hatóanyagai eredményesen megemelik a felső szemhéj megereszkedett bőrét. Látványosan csökkenti az elmélyült mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatainak aktiválásával csökkenti a szemkörnyéki karikákat és duzzanatokat. 

A különösen hatásos BELICO EFFECT arckezelések során az újgenerációs biotechnológiai, high-tech hatóanyag szérumokkal érjük el a látványos hatást.

belico kozmetikus