Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

PATTANÁSOS Bőr kezelés

Problémás bőr

CLEAR + – PATTANÁSOS, TISZTÁTLAN, AKNÉS BŐRRE

Biodroga clear+A Biodroga MD Clear+ családja kifejezetten a különböző típusú, mégis tisztátlanságtól, pattanásoktól, aknétól szenvedő bőrökre lett kifejlesztve. A kiinduló ok többféle lehet: baktérium, környezeti hatás, időjárás, hormonok, gyógyszerek és betegségek. A dermatokozmetikai kezelés része a napi legalább kétszeri megtisztítása a bőrnek és az azt követő ápoló készítmények alkalmazása, melyek lehetnek általánosan (az arc egész területén) vagy lokálisan alkalmazott termékek.

A problémás bőr egyik nagy tévhite a letisztítás folyamatában keresendő: a legtöbben szappannal és alkoholos tonikkal kezelik a bőrt, mely kiszárad, sérül a savköpenye, így még jobban átjárhatóvá válik a baktériumok számára. Ezen kívül a szappanok vízben oldva sókat képeznek a bőrön, ezzel meggátolják az ápoló készítmények felszívódását.

A készítmények alap hatóanyaga a 2 % szalicilsav, mely feloldja a betapadt pórusokat, segíti ezek megtisztulását.  Emellett a 24 órás krémek alapját a Clear-komplex alkotja, mely magnólia fakéreg kivonatból (gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású) és BioEcolia-ból áll (többszörösen összetett cukor, mely hidratálja a problémás bőrt, de természetes flóráját táplálva elősegíti megtisztulását).

A szalicilsav mellett nagyon fontos a bőr megfelelő fényvédelme.

 

Forrás:Biodroga