Növényiőssejt regenerál

Biodroga Növényi Őssejtes arckezelés 

Sejtszintű megújulás növényi őssejtekkel

A növényi őssejtek késleltetik az öregedés jeleit és megőrzik a bőr eredeti vitalitását és szépségét. Elérhető, hogy a hámréteg sejtjei ugyanolyan aktívan működnek, mint a fiatal bőr sejtjei.

Az őssejt olyan genetikai faktorokat tartalmaz amik a sejtek önmegújító képességét segítik elő. A növényiőssejtes kezelés során a bőr képes regenerálódni, akár az idős ember bőrében található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket.

A természet által nekünk ajándékozott különleges, egyedülálló „Uttwiler Spätlauber” svájci alma jótékony tulajdonságait a szakemberek hamar felismerték. Őssejtjeiből készített kivonatát egy tégelyben egyesítették a kutatások legutolsó eredményeivel. E csodálatos alma őssejtjei képesek hosszú távon védeni és regenerálni az emberi őssejteket és optimalizálni a természetes bőrfolyamatokat. 30 éves kortól ajánljuk.

LINK BIODROGA

A termék ezen kívül argán őssejt kivonatot, firenzei nőszirom és fügekaktusz kivonatot, ligetszépe olajat és búzaproteint tartalmaz, melyek a kollagén és elasztin képződést javítják, a bőrt táplálják, feltöltik, és védőréteget képeznek a külső környezeti hatásokkal szemben.

 

 Forrás: Biodroga