Kapcsolat

Art-D Szépségszalon

Kelő lakópark, Pécel Északi oldal

Pécel, Szondy utca 2.

NEM A KÖRFORGALOMNÁL, hanem a vasút másik oldalán!

Tel: 06-30-387-10-10

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

KEZELÉSEK

Facebook

Növényiőssejt regenerál

Biodroga Növényi Őssejtes arckezelés 

Sejtszintű megújulás növényi őssejtekkel

A növényi őssejtek késleltetik az öregedés jeleit és megőrzik a bőr eredeti vitalitását és szépségét. Elérhető, hogy a hámréteg sejtjei ugyanolyan aktívan működnek, mint a fiatal bőr sejtjei.

Az őssejt olyan genetikai faktorokat tartalmaz amik a sejtek önmegújító képességét segítik elő. A növényiőssejtes kezelés során a bőr képes regenerálódni, akár az idős ember bőrében található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket.

A természet által nekünk ajándékozott különleges, egyedülálló „Uttwiler Spätlauber” svájci alma jótékony tulajdonságait a szakemberek hamar felismerték. Őssejtjeiből készített kivonatát egy tégelyben egyesítették a kutatások legutolsó eredményeivel. E csodálatos alma őssejtjei képesek hosszú távon védeni és regenerálni az emberi őssejteket és optimalizálni a természetes bőrfolyamatokat. 30 éves kortól ajánljuk.

LINK BIODROGA

A termék ezen kívül argán őssejt kivonatot, firenzei nőszirom és fügekaktusz kivonatot, ligetszépe olajat és búzaproteint tartalmaz, melyek a kollagén és elasztin képződést javítják, a bőrt táplálják, feltöltik, és védőréteget képeznek a külső környezeti hatásokkal szemben.

 

 Forrás: Biodroga