Art-D Szépségszalon - Kozmetika XVII. kerület közelében Pécelen Ránckezelés Fogyasztó kezeléseK

Luxus Arckezelések - Ránckezelés Kozmetika Testtekercselés Kozmetikus Mesoterápia Testkezelések Zsírbontó fogyasztó kezelés - Arcfiatalítás

Art-D Kozmetika

Kapcsolat

   Tel: 06-30-387-10-10


   Art-D Szépségszalon

   Kelő lakópark, Pécel Északi oldal

   Pécel, Szondy utca 2.

   

   NEM A KÖRFORGALOMNÁL,

    hanem a vasút másik oldalán!

   Tel: 06-30-387-10-10

   TELEFONOS bejelentkezés alapján

Megosztás

KEZELÉSEK

Mesotica ránckezelések

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidekkel hatékonyan aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. Használatával kimagasló eredmények születnek.

Termékei fejlesztésénél a hatóanyag piacon fellelhető leginnovatívabb megoldásokra összpontosít. Világelsőként kombinálja úgy az összetevőket, hogy a végeredmény látványos és a különböző problémákra hatásos megoldást nyújtson.

Hatóanyagai dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott, magas koncentrációjú hatóanyag kombinációkon alapulnak. Ezen összetevőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfiak szépségápolása új értelmet nyer.

A 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként (hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.

Az eredmény feszes, sugárzó, egészséges bőr. A XXI. században, XXI. századi módszerekkel fiatalítsuk a bőrt!

Radír

Komplex sav formulájának köszönhetően gyengéden fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti az aktív összetevők bőrbejutását.

Bőrfeltöltő aminosavjai azonnal puhává varázsolják a bőrfelszínt.

Előkészíti a bőrt a peptides arckezelésekhez.  

KIEMELT HATÓANYAGOK:

Bőrmegújító savjai és enzimje: tejsav, mandulasav, almasav, borkősav, citromsav, glikolsav és élesztő enzim 

vagy

Sav


A Mesotica innovatív, kíméletes sav komplexuma, mely nagy biztonsággal alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusokra,couperosánál illetve rosaceánál is.

Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns és hidratáló hatású.

Vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait. 

 

Tonik

Selymesen géles textúrájú, hidratáló és anti-aging hatású gél tonik.

A hidratáló és nedvességmegkötő hatású sorbitol és hialuronsav mellett innovatív gluconolactone-t tartalmaz.

Ez utóbbi egy gyengéd bőrmegújító hatású PHA sav, mely irritáció nélkül finomítja a bőrfelszínt, hidratáló és antioxidáns hatású. 

A Mesotica professzionális arckezelésekben a bőrmegújító szakaszban az enzimes bőrmegújító (Skin Activator) után.

N3

Nagy tudás és tömény tartalom a rövid név mögött!

Úgy tekints rá, mint egy nagy kiszerelésű koncentrátumra!

Bőrkép kiegyenlítő, hidratáló, anti-aging gélszérum érzékeny bőrre.

Csökkenti a bőr elszíneződését, normalizálja a szaruréteg hámlását, erős hidratáló és bőrszerkezet javító hatású.

Serkenti a kollagén termelést.

Kiemelt hatóanyagai: N-Acetyl-Glucosamine, Niacinamide és Allantoin. Hatékonyságuk szinergikusan megtöbbszöröződik. 

H3 szérum

Hyaluron Vegetal Mesoszérum Szuperkoncentrátum

A Hyaluron Vegetal növényi eredetű, hyaluronsavat utánzó, nagy vízfelvevő képességgel rendelkező növényi kivonatok összessége.

Célunk ennek a gélnek a megalkotásakor az volt, hogy a hyaluron adta lehetőségeket a növényi összetevőkkel, nagyobb százalékban aknázzuk ki a hyaluronsavnak adta lehetőségeket, és ezzel azonnali feszesítő hatást tudjunk elérni.

3 fő összetevő van:

- Tamarindus indica Seed Exctract: a tamarindusz fa gyümölcsének magjából készített kivonat volt az első Hyaluron Vegetal. Vízfelvevő képessége egy közepes molekulájú hyaluronsavnak felel meg

- Fuciformis (ezüst rezgőgomba kivonat): extra erős vízfelvevő képességel rendelkező kivonat, ami vetekszik az Olygo Hyalnak a hatékonyságával. A hagyományos hyalunsav vízfelvevő képességének az 1,6 –szorosa.

- Sodium Alginate: bőrnyugtató, nagy vízfelevevő képességű, és azonnali feszesítő hatású.

A 3 aktív hatóanyag maximális koncentrációban van jelen, ennek köszönhetően hyaluronként működő 3 olyan kombináció van egy gélben, amit sima hyaluronnal ekkora koncentrációban képtelenség elérni. Használd mesoszérumként, hiszen a Glycolnak és a Gycerinnek és a géles állagnak köszönhetően a hatóanyagok mélyen a dermiszbe jutnak.

Bionic Fluid maszk

Erős hidratáló, bőrfeltöltő és bőrkondicionáló folyékony gélpakolás. A bőrsejtek aktiválásával csökkenti az öregedés látható jeleit. Hatékonyan növeli a bőr feszességét, rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét és javítja a bőr szerkezetét. Megújítja a stresszes és érett bőr fiziológiai egyensúlyát. PHA savjai extra hosszú hidratálást biztosítanak a bőrnek.

KIEMELT HATÓANYAGAI:

– Gluconolactone és Lactobionic Acid:  a PHA savakhoz tartozó nagymolekulájú újgenerációs AHA savak. Gyulladáscsökkentő, erős hidratáló hatásúak. Nagy molekulájuk kevésbé okoz érzékenységet, ezért érzékeny bőrökre is nyugodtan alkalmazhatók. Növelik a bőr rugalmasságát, bőrfehérítő, pigmentfolt halványító hatásúak.

– Whey Protein (Milk Peptide Complex) Tejpeptid. A bőrsejtek és a dermális ECM aktiválásával csökkenti az öregedés látható jeleit. Javítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát, hatékonyan csökkenti a ráncok mélységét és javítja a bőr szerkezetét. Tejpeptid komplex a tejből származó aktivált természetes jelátviteli molekulák komplexét tartalmazza, mint például a TGF-β.

– Glycine Soja (Soy) Protein Megújítja a stresszes és érett bőr fiziológiai egyensúlyát. Támogatja a fibroblasztok működését. MMP inhibitorként csökkenti a dermális mátrixban az UV-sugárzás okozta bőrkárosodást.

– Trehalose 3. generációs hialuronsav. A Sodium Hyaluronate-hoz képest jóval erősebb nedvességmegkötő-képességgel rendelkezik, illetve antioxidáns hatású.

Pár Peptid:


peptidA Botoxeffect szérum három fő komponenst tartalmaz:

- arcizomlazító bőrsimító Syn-Ake (12%),

- kollagén szintézist növelő CollaxylTM (15%),

- illetve szuper alacsony molekulájú, 0.2 MDa méretű Hyaluronsav.

Ez utóbbi a kötőszövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, ezáltal biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét.

 

Emellett a Botoxeffect 3 bőrvédő vitamin is tartalmaz:

- A-vitamint, azaz Retinolt, mely serkenti a mélyen fekvő bőrrétegekben az új kötőszövet rostok kollagénből való képződését, felfrissíti, feszessé teszi a bőrt.

- A stabilizált C-vitamin (Aszkorbyl Palmitate) palmitinsavval segíti a kolagén szintézist, hatására a bőr puhább és fiatalosabb less.

- Az E-vitamin természetes antioxidánsként fejti ki hatását a szerurétegben. A három vitamin stabilizálását és hatékonyságát növeli a ferulasav.

A Syn-Ake© a természetes Walgerin-1 peptid utánzata – ami a templomi viperák mérgének idegbénító összetevője. A Walgerin-1 nevezetű vegyület lebénítja az áldozat izmait – a szintetikus kígyóméreg utánzat azonban csak ellazítja az arcizmokat, aminek következtében a bőr kisimul.

A Syn-Ake© nevű vegyület egy szabadalmaztatott, aktív összetevő, mely egy ránctalanító hatású, szintetikus tripeptid, azaz fehérje. Leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, az arcizom összehúzódásának visszafogásával csökkenti a mimikai ráncokat. Ennek következtében a ráncok kisimulnak, majd eltűnnek.

Hatékonysága miatt a botox méltó ellenfeleként emlegetik. Az eredmény látványos és azonnali!

A Matrixyl 3000® márkanéven ismert, kettő peptidből álló hatóanyagkomplex egyik eleme a palmitoyl oligopeptid a másik peptid pedig a palmitoyl tetrapeptid-7. A szérum helyreállítja az arc anyagcseréjét és fiatalítja a bőrt. A palmitoyl tetrapeptid-7 csökkenti a bőr sejtjeiben az interleukin-6 (IL-6) termelését.

Az IL-6 egy olyan molekula, amely felelős a bőrgyulladásért, és ezáltal gyorsítja a sejten kívüli mátrix anyagainak (kollagén, elasztin) a lebomlását – bőrünk tehát ráncos lesz és megereszkedik. Ha visszafogjuk sejtjeink IL-6-termelését, akkor lassíthatjuk a bőrünk szerkezetét és rugalmasságát adó kollagén és elasztin lebomlását, ezáltal bőrünk öregedését.

A Matrixyl 3000® az egyik legelső anti-aging összetevő a peptidek szintetizálásában, amelynek eredményét nők és férfiak esetében is egyaránt igazolták klinikai vizsgálatokkal.

2 hónapos kezelés során a nőknél a Matrixyl 3000® során a ráncok 45%-kal csökkentek, a bőr tónusa pedig közel 20%-kal nőtt. Hatékony és gyors eredményt ér el a mély ráncok elleni küzdelemben is. 

Collaxyl

Aki az akne okozta hegek kezelésére keresi a megoldást, annak a CollaxylTM  lehet a gyógyír.

A CollaxylTM messze a legeredményesebb vegyület az elhalt sejtek, a sérült bőrszövetek és a ráncos bőr kezelésére, amit a kutatók valaha is felfedeztek, mindemellett bőrfeszesítő hatása sem elhanyagolható.

A CollaxylTM egy polipeptid, amely mélyen behatol a bőrbe, ahol serkenti a kollagén termelését és gyógyítja a sérült bőr textúráját, valamint feszesíti a bőrfelszínt.

Szigorú klinikai körülmények között tesztelték a CollaxylTM-t: sérült bőrszöveteken alkalmazták a vegyületet – az eredmény már 72 óra elteltével világosan látható volt: a CollaxylTM ugyanis teljesen meggyógyította és kisimította a sérült szöveteket. Az akné okozta hegek már pár nap alatt teljesen eltűnnek.

A készítmény hatásos a további hegek kialakulásának elkerülésében, csökkenti a bőr elszíneződését és eltávolítja a homlok, szem- és száj környékén kialakult kisebb ráncokat is. 

A Nano Oligo Hyal egy oligomer hyaluronsav, ami a vizet tartósabban megköti az intercelluláris mátrixban, ezáltal jelentősen növeli a bőr rugalmasságát. Ez a szérum egy kevesebb, mint 0,1 MDa alatti ultra alacsony molekulájú nanotechnológiával destruktált hyaluronsavat tartalmaz, ami eddig főleg Japánban és Amerikában exclusív kozmetikai termékekben fordult elő rendkívül magas ára miatt. Ára a magas molekulájú hyaluronsav árának tízszerese, viszont ezzel egyenes arányban már alacsonyabb koncentrációban is hatékonyabb, mint a hagyományos magas és alacsony molekulájú hyaluronsavak.

A Nano Oligo Hyal szérum pozitív hatásai:

- hosszantartó, hidratált hatás

- rendkívül gyors javulás a finom és a mélyebb ráncok területén

- azonnali feszes arcbőr - 38%-kal növeli a kollagén és elasztin szintézist

- bármely arckezelő programban, bármely bőrtípusra alkalmazhatjuk

- használjuk a szemkörnyék, nyak és dekoltázs bőrén is!

 

Masszázs


C- és E-vitaminban gazdag, 3D emulgióval elkészített 97 százalék lipidtartalmú olajgél.

A magas minőségű barackmag-, mandula- és olíva olaj tartalmának köszönhetően kellemes bőrpuhító hatású.

Az olajzselé egyedi innovatív 3D szerkezetének (Sucrose Palmitate, Sucrose Stearate, Sucrose Laurate) köszönhetően a cukormolekulák képesek nagy mennyiségű olajat felvenni, és a hozzáadott antioxidánsokkal védeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

 

 

Supra Lotion hozzáadásával arcmasszázsnál selymesen lágy, tejes állagúvá válik.


Hyaluron 3D


ránckezelésEgyik legbizarrabb kompozíció, hiszen sokféle molekula méretű hyaluront tartalmaz. Magas, közepes és alacsony tartományt, illetve egyéb hyaluronsav-alternatívákat, mint pl. a Trehalose, a Beta-Glukane, N-Acetyl Glucosamine, amik egy innovatív hydrogélkrémbe zárva hidratáló, rendkívüli bőrnyugtató, nedvességmegtartó hatással bírnak.

másik különlegessége a Chitin tartalom, ami mind amellett, hogy szállítórendszerként funcionál, vagyis mélyre juttatja a hyaluront, bőrnyugtató, bőrszerkezet javító hatású is.

Antiaging hatását a botoxeffect hatású Gamma-aminó vajsav adja. 

 

Ceramid Complex


Az arc, szemkörnyék, nyak és dekoltázs 24 órás laza textúrájú mélyhidratálója és bőrfeltöltője.

A bőr epidermiszét feltöltő (Proline) ceramidokban, foszfolipidekben gazdag, hidratáló és nyugtató hatású bőrszerkezet helyreállítóLIPOSZÓMÁS gél.

– Javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja a bőrfelszíni ráncokat.

– A bőrazonos lipidjei és természetes E vitamin komplexuma, erősítik és támogatják a bőrsejtek megújulását, növelik a bőr nedvességmegtartó képességét.


Forrás: Mesotica