Art-D Szépségszalon - Kozmetika XVII. kerület közelében Pécelen Ránckezelés Fogyasztó kezeléseK

Luxus Arckezelések - Ránckezelés Kozmetika Testtekercselés Kozmetikus Mesoterápia Testkezelések Zsírbontó fogyasztó kezelés - Arcfiatalítás

Art-D Kozmetika

Kapcsolat

   Tel: 06-30-387-10-10


   Art-D Szépségszalon

   Pécel Északi oldal

   Pécel, Szondy utca 2.

   

 

   Tel: 06-30-387-10-10

   TELEFONOS bejelentkezés alapján

Mesotica kezelés

Molekuláris mezoterápiás kezelés

 

Molekuláris mezoterápia során agyunk receptorai jelet küldenek az adott terület kollagén-szintéziséhez.

 

Hogyan működnek a peptidek?

A bőr alapjaként szolgáló kollagén határozza meg a bőr természetes vastagságát, textúráját.

A 30 év alatti nők bőre elegendő kollagént tartalmaz, ezért feszes és sima. A kor előrehaladtával a bőr egyre kevesebb kollagént termel: elvékonyodik, megereszkedik, ráncosodik.

A kollagén egymáshoz kapcsolódó aminósavak hosszú lánca. Amikor a kollagén lebomlik, rövidebb láncú aminósavak jönnek létre, ún.peptidek jelennek meg. A kollagén lebomlása peptidek létrehozásához vezet. Amikor peptideket tartalmazó kozmetikumokat használunk, a bőr a kollagén bomlástermékének véli, ezért a szervezet új kollagént állít elő. A kozmetikai peptidek, ezért hatékonyan csökkentik a ráncokat és fiatalítják a bőrt.

A MESOTICA peptides kezelés lépései:

  • 1. lépés - Arctisztítás
  • 2. lépés - Hámlasztás : enzimes vagy savas 
  • 3. lépés - Tonik
  • 4. lépés - Szérumok és koncentrátumok 
  • 5. lépés - Peptidek bedolgozása  ultrahanggal
  • 6. lépés - Maszk
  • 7. lépés - Masszázs
  • 8. lépés - Befejezo hidratáló krémezés

Kozmetikai peptidek szerepe:

• Segítik a kollagéntermelést,
• Puhává és rugalmassá varázsolják a bőrt,
• Fejlesztik az antioxidánsokat 
• Csökkentik a megereszkedést és előmozdítják a bőr öngyógyító folyamatait,
• Mikroszinten serkentik a vérkeringést (mikrokeringés). stb.

A tudomány mára már bebizonyította, hogy a kozmetikai peptidek jelentős szerepet játszanak a különböző bőrproblémák kezelésében. Ez olyannyira igaz, hogy néhány vizsgálat szerint a kozmetikai peptidek képesek eltüntetni az öregedés jeleit. A kozmetikai peptidek használata egy innovatív eljárás, mely a plasztikai sebészeti beavatkozásokat jelentősen késlelteti, esetenként elkerülhetővé teszi.

 

mesotica

Ha a peptideket folyamatosan adagoljuk, akkor az arc hetek alatt nagyon látványon eredményeket képes elérni! 

A kezeléskor a neuropetpidek mellett a hagyományos mezoterápiában ismert organikus szilíciumot, DMAE-t, ATP-t is használjuk.

 

A kozmetikai peptidek különböző típusai bár más-más hatásmechanizmussal, de elsősorban a ráncok mennyiségének csökkentését szolgálják.

A peptidek két formáját ismerjük: természetest és szintetikust. A modern kozmetikai peptidek laboratóriumokban készülnek, ezért sokkal jobb eredményeket hoznak. Ráadásul maximálisan egészséges, bőrbarát módon!

AZ INGERÜLETÁTVIVŐ ANYAGOK BLOKKOLÁSA A BŐRBEN:

Az ingerületátvivő anyagok blokkolói különféle kémiai reakciók során késleltetik az acetilkolin tevékenységét. A jelenlegi feltételezések szerint az arcizmok ellazításával akadályozzák az összehúzódást, ami a mimikai, majd az elmélyülő ráncok kiváltó oka. Az ingerületátvivő anyagokat blokkoló peptidek 30%-kal csökkenthetik egyes ránctípusok kialakulását.

SZINEGÁLPEPTIDEK HATÁSA A BŐRBEN:

A szignálpeptideket azért használják kozmetikai termékekben, mert serkentik a kollagén és sok más fehérje termelését elősegítő fibroblasztokat. A szignálpeptidek fokozzák e struktúrák tevékenységét, és fiatalosabbá, egészségesebbé és energikusabbá varázsolják az arcot.

SZÁLLÍTÓ PEPTIDEK:

A szállító peptidek nyomelemeket, többek között rezet és magnéziumot szállítanak a gyógyulás és az enzimatikus folyamatok előmozdításához. A réz és a magnézium fokozza a kollagénszintézist, a bőr rugalmasságát és üdébbé teszi az arcot. A „felszívódó peptidnek” is nevezett szállító peptideket régóta alkalmazzák a bőr rugalmassá és feszessé tételére.

ENZIMGÁTLÓ PEPTIDEK:

E peptidek a fehérjelebontás folyamatának megzavarásával gátolják a kollagén és más fehérjék lebontását. Néhány enzim (például az MMP) tönkreteszi a kollagént és a többi srtrukturális fehérjét.

A MESOTICA egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott 2006-ban alakult spanyol-magyar cég, mely komplex, nagy hatékonyságú intelligens peptid koncentrátumokat állít elő elsősorban mezoterápiás célra.

 

 

forrás: mesotica.com