Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

Lifting kezelés bőremelő

Instant lift kezelések


Ráncok és érett bőr

  • Instant lift szérum: jamgyökér-kivonattal és Phytosan-nal, amelyek stimulálják a bőr természetes DHEA hormon képződését, csökken a ráncok mélysége, javul a bőr strukturális felépítése. A hialuronsav és a liposzómák hidratálják és feltöltik a bőrt.

Anti-ox

ANTIOXIDÁNSOK A KÖRNYEZETI ÁRTALMAK ELLEN

Szinte minden olyan anyagcsere-folyamat, amely oxigén elemmel kerül kapcsolatba, szabadgyököket termel, mely akár nem csak a sejtfalat, hanem a DNS-t is roncsolhatja. Hogy a folyamatot (oxidációt) megállítsuk, nagy adag antioxinánsra (anti-ox) van szükségünk, melyek olyan anyagok, amik kamikaze módjára állítják meg a szabadgyökök terjedését.

A legismertebb anti-ox összetevő a C-vitamin, mely könnyen bomlik fény és hő hatására. Itt lépnek közbe a BIODROGA MD Anti-ox termékei, melyek stabilizált C-vitamint tartalmaznak, tehát nem érzékenyek, illetve peptidekkel és savakkal is párosíthatók, mert a tégelyben nem lépnek reakcióba egymással. A kutatások szerint több mint kétszeres hatásfokkal véd az UV-károsodással szembe, mint a klasszikus C-vitamin, és 69%-kal növeli a kollagén szintézist 72 óra leforgása alatt.

 

Forrás:Biodroga