Art-D Szépségszalon - Kozmetika XVII. kerület közelében Pécelen Ránckezelés Fogyasztó kezeléseK

Luxus Arckezelések - Ránckezelés Kozmetika Testtekercselés Kozmetikus Mesoterápia Testkezelések Zsírbontó fogyasztó kezelés - Arcfiatalítás

Art-D Kozmetika

Kapcsolat

   Tel: 06-30-387-10-10


   Art-D Szépségszalon

   Kelő lakópark, Pécel Északi oldal

   Pécel, Szondy utca 2.

   

   NEM A KÖRFORGALOMNÁL,

    hanem a vasút másik oldalán!

   Tel: 06-30-387-10-10

   TELEFONOS bejelentkezés alapján

Megosztás

KEZELÉSEK

Kozmetikai Márkák

 


Biodroga ránckezelés: 

BIODROGA HONLAP

Biodroga MD bőrfeltöltők Egy különleges készítmény stresszes, érett bőrre. Már a kezelés alatt érezhető regeneráló hatása.

A német kozmetikai márkát 1939-ben Walter Friedmann alapította Baden-Badenben. Ma a márka termékei a világ több, mint 50 országában elérhetők. 
A Biodroga termékek kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek.

ránckezelésFitoterápia + Bőrgyógyászat + Biotechnológia + Kozmetológia = BIODROGA MD™

A BIODROGA több szakterületet átölelő kutatásának eredményeképpen megalkotta a forradalmian új BIODROGA MD™ termékcsaládot, mely a bőrápolást kombinálja a gyógyászattal. Különleges ápolás, amely tökéletesen megfelel bőrünk minden igényének. Alkalmazása éppen úgy ajánlott medical spa-kban, bőrgyógyászati klinikákon, kozmetikákban, mint ahogy például invazív szépészeti beavatkozások előtt és után.

BELICO

BELICO KOZMETIKUMOK. 100% bőrépítő bőrápolás a bio és a hightech találkozásában! 

A legnatúrabb növényi összetevőket ötvözték a legmodernebb, bőr azonos hatóanyagokkal melyből egy extra hatékony, teljesen bőrbarát termékcsalád született.

A KOZMETIKUM LEGYEN:

  • Parabének nélküli
  • Mesterséges illatanyag, parfüm nélküli
  • Ásványi olajok, viaszok és szilikon olaj nélküli
  • PEG származékok nélküli
  • Állati eredetű anyagok nélküli

Forrás: Belico honlap


Mesotica

Oldaluk

Az intelligens peptidek! Egy hatóanyag szérum sorozat, a molekuláris mezoterápia, ahol agyunk receptorai küldik a jelet az adott terület kollagén-szintéziséhez. 

Miben más a MESOTICA?

A Mesotica azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozik. A Mesotica intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr.

Hogyan működnek a peptidek?

A bőr alapjaként szolgáló kollagén határozza meg a bőr természetes vastagságát, textúráját.

A 30 év alatti nők bőre elegendő kollagént tartalmaz, ezért feszes és sima. A kor előrehaladtával a bőr egyre kevesebb kollagént termel: elvékonyodik, megereszkedik, ráncosodik.

A kollagén egymáshoz kapcsolódó aminósavak hosszú lánca. Amikor a kollagén lebomlik, rövidebb láncú aminósavak jönnek létre, ún.peptidek jelennek meg. A kollagén lebomlása peptidek létrehozásához vezet. Amikor peptideket tartalmazó kozmetikumokat használunk, a bőr a kollagén bomlástermékének véli, ezért a szervezet új kollagént állít elő. A kozmetikai peptidek, ezért hatékonyan csökkentik a ráncokat és fiatalítják a bőrt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Forrás: Biodroga, Mesotica, Belico, Thalion honlapok