Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

kozmetika XVII. kerület

Biodroga termékek

BIODROGA

A német kozmetikai márkát 1939-ben Walter Friedmann alapította Baden-Badenben. Ma a márka termékei a világ több, mint 50 országában elérhetők. 

A Biodroga termékek kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek.  A kínálatában professzionális arcápoló és testápoló készítményeket, valamint wellness termékeket is találunk. 

 

BIODROGA MD termékekhez speciális professzionális kezelések kerültek kifejlesztésre.

Számos olyan bőrproblémával találkozunk, mely átmenetet képez a bőrgyógyászat és a kozmetika között, és ezekre keresünk biztonságos, de kiemelkedően hatékony terméket és kezelést.

BIODROGA MD többek között az alábbi problémákra ajánl kezeléseket:

  • érett bőr – anti-aging kezelések
  • pigmentproblémák
  • aknés, pattanásos, problémás bőr
  • extra érzékeny, szenzitív, alipikus, mindenre irritációval reagáló bőr
  • tág pórus, zsíros bőr
  • hegek, sérülések halványítása
  • dehidratált bőr
  • UV-károsodott bőr
  • plasztikai sebészeti vagy bőrgyógyászati beavatkozások előtt és után (megelőzi a hegesedést vagy felülfertőződést, gyorsítja a gyógyulást)
  • invazív kúrák kiegészítéseként (pl. AHA-savas hámlasztás, dermarolleres kezelés, mikrodermabrázió)

A két alapvető kezelési elv:

  • nyirokmasszázs idegkilépési pontok stimulálásával: a bőr megnyugszik, anyagcseréje helyreáll, a tápanyagfelvétel és -felhasználás megnő, melynek eredményeképpen az arc bőre fiatalabb és egészségesebb
  • AHA-savas kezelés: 20, 30, 40 és 50%-os vegyes AHA-savval kezeljük a különféle bőrproblémákat, legyen szó aknéról, pigmentfoltokról, ráncokról vagy tág pórusról.
  • a kezelések kiegészülhetnek gépi beavatkozásokkal, mint az ultrahang, iontoforézis, mezoterápia, rádiófrekvencia, stb. A biztonságot a gyógyszerészeti tisztaságú és parabén-, allergén-, mesterséges színezék-, illatanyag- és emulgeátormentesség biztosítja

 


Fitogyógyászat + bőrgyógyászat + biotechnológia + kozmetológia = BIODROGA MD™

Páratlan páros: biotechnológiai komponensek + természetes összetevők

DERMA MEMBRÁN KOMPLEX – A „HATÓANYAG BESZÁLLÍTÓ”
A kozmetikai tudomány által létrehozott bőrkompatibilis rendszer egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a legújabb fejlesztésű összetevőket, hogy minél látványosabb eredményeket érhessünk el.

PEPTIDEK = NEUROTRANSZMITTEREK ÉS STIMULÁNSOK – AZ „INDÍTÓKULCSOK”
A speciális peptidek támogatják a bőr természetes folyamatait és megújulását. A BIODROGA MD olyan különleges peptidekkel dolgozik, mint a tripeptidek, (kollagén szintézis stimulálása), hexapeptidek (kozmetikai botox), és a csecsemőmirigy peptidek (természetes védelmi és öregedéi folyamatokat gátló összetevő). A természetes stimulánsok, mint a mikroalga-kivonat, javítják a kötőszövet kollagén termelését.


PATTANÁSOS, TISZTÁTLAN, AKNÉS BŐRRE

A Biodroga MD Clear+ családja kifejezetten a különböző típusú, mégis tisztátlanságtól, pattanásoktól, aknétól szenvedő bőrökre lett kifejlesztve. A kiinduló ok többféle lehet: baktérium, környezeti hatás, időjárás, hormonok, gyógyszerek és betegségek. A dermatokozmetikai kezelés része a napi legalább kétszeri megtisztítása a bőrnek és az azt követő ápoló készítmények alkalmazása, melyek lehetnek általánosan (az arc egész területén) vagy lokálisan alkalmazott termékek.

A problémás bőr egyik nagy tévhite a letisztítás folyamatában keresendő: a legtöbben szappannal és alkoholos tonikkal kezelik a bőrt, mely kiszárad, sérül a savköpenye, így még jobban átjárhatóvá válik a baktériumok számára. Ezen kívül a szappanok vízben oldva sókat képeznek a bőrön, ezzel meggátolják az ápoló készítmények felszívódását.

A készítmények alap hatóanyaga a 2 % szalicilsav, mely feloldja a betapadt pórusokat, segíti ezek megtisztulását.  Emellett a 24 órás krémek alapját a Clear-komplex alkotja, mely magnólia fakéregkivonatból (gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású) és BioEcolia-ból áll (többszörösen összetett cukor, mely hidratálja a problémás bőrt, de természetes flóráját táplálva elősegíti megtisztulását).

A szalicilsav mellett nagyon fontos a bőr megfelelő fényvédelme. Mivel a Clear+ készítmények nem tartalmaznak fényvédőt, nyári vagy napos időszakban, illetve bráziós vagy gépi kúrák esetén (mikrodermabrázió, AHA-savas hámlasztás, IPL, stb.) kiegészítő fényvédelemre van szükség. A Biodroga MD termékei között több faktoros készítmény közül válogathatunk (Even and perfect termékek, Arckrém 50 faktoros védelemmel).

A termékcsalád a bőrápolás teljes sorát lefedi a tisztítástól kezdve a napi ápoláson keresztül a kiegészítő szérumon át a maszkokig. Az érzékeny, száraz bőrtől kezdve a csillogó, extrán zsíros bőrig, mindenki számára összeállíthatunk egy problémás bőr kezelő csomagot. A hatás látványos, már napokkal, hetekkel később észrevehető javulást érhetünk el, ha a kabin kezelést otthoni ápolással is kiegészítjük.

PepTox szérum

Egy olyan high-tech formula, mely a botolinum toxin tökéletes kozmetikai alternatívája – mellékhatások nélkül! A hexapeptidek ellazítják az arc izmait, és megelőzik a mimikai ráncokat, míg a pro-mátrix peptidek a bőr rugalmasságát javítják. Az újgenerációs laktobionikus sav antioxidánsként és hidratálóként működik.

Feszesítő maszk azonnali hatással

A feszesítő maszk arcbőrünket 10 perc alatt simává és fiatalossá varázsolja. Elősegíti a kollagén-szintézist, védi a bőrt és azonnali, hosszútávú feszesítő hatást vált ki. Főbb összetevők: mikroalga, jamgyökér kivonat, hialuronsav, DMC, E-vitamin

Total anti-age szérum

Kiemelkedően hatékony bőrápoló termék. Arra fejlesztettek ki, hogy a bőr saját működését támogassa. A mikoralgán és jamgyökéren kívül vöröshere kivonatot is tartalmaz, amely növényi serkentőként felveszi a harcot a hormonális változások okozta bőröregedéssel szemben. Továbbá hexapeptideket, sejtenergia-komplexet, enzimeket, fehérszőlő mag kivonatot és E-vitamint tartalmaz.

 

EGF – növekedési faktor

Nobel-díjas felfedezés a szépség szolgálatában

Egy 1986-os orvosi Nobel-díjas felfedezés eredményeképpen találkoztak a tudósok először a bőr természetes hírvivőivel, neurotranszmittereivel, azEpidermális Növekedési faktorokkal (angolul EGF=Epidermal Growth Factor). Létrehozták a szintetikus EGF-et, mellyel fantasztikus eredményeket értek el. Ez a szintetikus Növekedési faktor adja aBiodroga MD termékek legújabb tagjának az alapját.

Az EGF egy kémiai hírvívő, mely a sejtek regenerációját hivatott támogatni. A természetes öregedési folyamatok eredményeképpen a bőr saját EGF termelése lecsökken, csökken a rugalmassága, megjelennek a ráncok.  Ez a peptid képes rávenni a sejteket a normális működésre, mint gy tábornok, újrarendezi a sejtek folyamatait, így a bőr szerkezete átalakul, tömörebbé, definiáltabbá válik, finomodnak a kontúrok, a ráncok és az öregedés jelei elhalványulnak.

Ezt a nagyszerű hatóanyagot szinergensként egészítik ki a nagy hatékonyságú összetevők: EDP3 szignál peptid, AquaMax és DMS rendszer.

Az eredmény minden korosztálynál a természetes hialuronsav termelés és a kollagén szintézisének látványos növekedése – az arc kontúrja finomodik, a bőr tömörebbé, feszesebbé válik. A szérum gépi kezeléssel való bevitelre is hatásosan felhasználható.

 

 

 

 

Forrás: Biodroga honlap