Art-D Szépségszalon - Kozmetika XVII. kerület közelében Pécelen Ránckezelés Fogyasztó kezeléseK

Luxus Arckezelések - Ránckezelés Kozmetika Testtekercselés Kozmetikus Mesoterápia Testkezelések Zsírbontó fogyasztó kezelés - Arcfiatalítás

Art-D Kozmetika

Kapcsolat

   Tel: 06-30-387-10-10


   Art-D Szépségszalon

   Pécel Északi oldal

   Pécel, Szondy utca 2.

   

 

   Tel: 06-30-387-10-10

   TELEFONOS bejelentkezés alapján

Hegkezelés

INTELLIGENS PEPTID KOZMETIKA

A MESOTICA peptid készítmények által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: az eddig ismert szokványos mezoterápiás hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén, látványos eredményt nyújtó peptid koncentrátumok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében. Professzionális arckezelései ámulatba ejtően ráncsimító és bőrfiatalító hatásúak. 

A kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek,  melyeket hiba lenne kihagyni mind a professzionális, mind a mindennapi anti-aging bőrápolásból. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekbe, szérumokba csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár 1 évig is várni kell.

A peptidek bizonyítottan 5-10% feletti koncentrációnál kezdenek el szemmel érzékelhetően is hatni. A MESOTICA ezért alacsony hatékonyságú peptid koktélok helyett azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú (12-20%) speciális peptid szérumokkal dolgozik.

A MESOTICA hisz abban, hogy intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások és anyagi áldozatok nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr. A peptides arckezelésekben szakavatott MESOTICA kozmetikusoknál elérhető az otthoni 1.2.3.4 peptides szuperkoncentrátum sorozat is, mely az otthoni bőrápolás hatékonyságát és látványát képes nagyon gyorsan megnövelni.

 

hegkezelésHegkezelés télen-nyáron

A hegek eltávolítása érdekében a koptató hámlasztó, lézeres kezeléseket a pigmentfoltok kialakulásának megelőzése érdekében inkább télen végzik a kozmetikusok.

A Mesotica lágy savajai, sejtkommunikáló peptidjei lehetővé teszik a kezelés elvégzését nyáron is! Ezeknél a savaknál a vendég nem érez sem fájó, szúró érzést, nem eredményez bőrhámlást.

Az erősebb savak használatát kifejezetten télen ajánljuk!
Ha mély, akné (pattanás) által visszamaradt, vagy egyéb hegeid vannak akkor kérd kozmetikusodtól a Mesotica Hegkezelő programját. Ezt mindig kúraszerűen végezzük. A hegek mélységétől függően több alkalomra lesz szükséged. Egy kúra általában 6 alkalmat takar, amit heti-kétheti rendszerességgel tudsz megcsináltatni. Ha hegeid mélyebbek akkor valószínű, hogy több kúrát is el kell végezned.

Collaxyl™

Aki az akne okozta hegek kezelésére keresi a megoldást, annak a Collaxyl™ lehet a gyógyír. A Collaxyl™ messze a legeredményesebb vegyület az elhalt sejtek, a sérült bőrszövetek és a ráncos bőr kezelésére, amit a kutatók valaha is felfedeztek, mindemellett bőrfeszesítő hatása sem elhanyagolható.

A Collaxyl™ egy polipeptid, amely mélyen behatol a bőrbe, ahol serkenti a kollagén termelését és gyógyítja a sérült bőr textúráját, valamint feszesíti a bőrfelszínt.

Szigorú klinikai körülmények között tesztelték a Collaxyl™-t: elhalt, sérült bőrszöveteken alkalmazták a vegyületet – az eredmény már 72 óra elteltével világosan látható volt: a Collaxyl™ ugyanis teljesen meggyógyította és kisimította a sérült szöveteket. Az akné okozta hegek már pár nap alatt teljesen eltűnnek. A készítmény hatásos a további hegek kialakulásának elkerülésében, csökkenti a bőr elszíneződését és eltávolítja a homlok, szem- és száj környékén kialakult kisebb ráncokat is.

Forrás:Mesotica