Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

Hámlasztás - Radírozás

Hámlasztás - Tisztítás előtt

BIODROGA Hámlasztó RITUÁLÉKHámlasztás

A tökéletes ápolás a megfelelő tisztításnál kezdődik. Így készítjük fel a bőrt a további ápolásra: eltávolítjuk a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, és védjük természetes savköpenyét. A bőr készen áll a hatóanyagban gazdag krém befogadására.


  • Bőrfinomító arcradír – esténként: A napi, gyengéd radírozás serkenti a bőr megújulását: a bőr vastagabb és ellenállóbb.
  • AHA-savas peeling 
  • A 2017-es év új kombinált mechanikai és AHA-savas peelingje gél alapban. A cukornádból kivont, 10%-os glikolsav (pH 3,5) eltávoltja az elhalt hámsejteket, finomítja a bőr textúráját, halványítja a pigmentfoltokat, szabályozza a faggyútermelést. A finom jojoba gyöngyök gyengéden tolják le a bőr felszínéről, amit a glikolsav leoldott. Illatanyagmentes. Az érzékeny bőr kivételével minden bőrtípusra ajánlott.
  • Az intenzív és kíméletes gyümölcssavas peeling kiegészíti a mindennapi tisztítást. A szőlő, ananász és golgotavirág kivonattermészetes AHA-savakat tartalmaz, mint a glikolsav, citromsav, tejsav és borkősav, melytől a pórusok finomodnak, tisztulnak. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, beindítja a mikrokeringést és finomítja a ráncokat.
  • Cellscrub arcradír Gyengéd, géles állagú mechanikai peeling, ami elősegíti új, friss sejtek termelődését.  A környezeti ártalmaknak kitett arcbőr zsír- és vízháztartását normalizálja, elősegíti a bőrtisztítás után az ápoló hatóanyagok felszívódását. Az indiai bambusz kivonat gyengéden oldja fel az elhalt hámsejteket, a módosított cellulóz szemcsék 100%-ban lebomlanak a környezetben. Minden bőrtípusra, kivéve problémás bőrre.
  • Kézi mikrodermabráziós peeling Erőteljes peeling háromféle kőzet morzsalékával. Bizsergető mikrodermabrázió, mely kiváltja a gépi kezelést, mégis hatásosan és látványosan frissíti és fiatalítja a bőrt.

 

Forrás: Biodroga