Feszesítő arckezelés

3D LIFTING EFFECT BELICO

Effect 1 - Lifting Effect

Feszesítő és lifting hatású arckezelés 35+

 60-100′

Feszesítő és lifting hatású arckezelés 35+

A természetes öregedés tünetei közé tartozik a mimikából adódó (dinamikus) ráncok elmélyülése: homlok ráncok, gondolkodó ráncok, szemkörnyéki szarkalábak, nazolabiális ráncok. Ezeken kívül a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen.

A 3D LIFTING EFFECT BELICO arckezelés az érett bőr bőrsimító programja.

Egy arckezelés is nagyon látványos, azonban ajánlott 4-6 alkalmas kúrában (az epidermisz teljes megújulásának ciklusát lefedve) heti gyakorisággal igénybe venni.

Az arckezelés speciális szemkörnyék programot és arc-nyak-dekoltázs masszázst is tartalmaz.

 

Kezelésből pár kozmetikum:

Bőrtípusnak megfelelő arctisztás után a bőr pillanatnyi állapotához igazodó bőrmegújító peelinggel frissítjük az arc bőrét, eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Majd hidratáló tonikkal kiegyensúlyozzuk a bőr felszínét.

Szemkörnyék kezelése, öregedésgátló, restrukturáló, feszesítő és lifting hatóanyagok a megereszkedett bőr és az elmélyült ráncok ellen. Mélyhidratáló és barrierépítő hatóanyagok a vékony szemkörnyéki bőr nedvességmegkötő-képességének javításához. A sejtek közti kommunikációt és a sérült bőr javítását szolgáló hatóanyagok.

Eye Effect: SZEMKÖRNYÉKI LIFTING: A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású gélszérumja. A high-tech sejtmegújító hatóanyagai eredményesen megemelik a felső szemhéj megereszkedett bőrét. Látványosan csökkenti az elmélyült mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatainak aktiválásával csökkenti a szemkörnyéki karikákat ésduzzanatokat. 

Hatóanyagok:BeautifeyeTM, liposzómális kapszulázott alma őssejtkivonat, HA liposzómák (liposzómális kapszulázott hialuronsav), dermofill (ceramid-kapszulázott hialuronsav)

Lift Corrector pen: Krémes állagú peptidekkel, kisimítja a barázdákat és teltebbé teszi az ajkakat és a szemkörnyékét. Hosszan tartó hidratáltságot biztosít, a bőrt feszesebbé, simábbá varázsolja. A benne lévő peptidek intenzív ránctalanító hatása miatt a BELICO LIFT CORRECTOR PEN az ajkak fölötti függőleges („dohányzó”), homlok, szemkörnyéki ráncokat is csökkenti. Mandulaolaj, szkvalán, E-vitamin, mátrixpeptidek, bőrazonos peptidek, hyaluronsav, C-vitamin, természetes növényi olajok

Szérumok: Mátrixpeptidek, biomimetikus peptidek és botoxszerű hatóanyagok a nélkülözhetetlen bőrépítő összetevők (pl. ceramid, hialuronsav, liposzómák, fitoszómák és vitaminok) mellett.

Liposzóma készítmény: 

Az évek elteltével romlanak a bőrfunkciók. A bőr állapotán csak úgy lehet javítani, ha pontosan azokat a hatóanyagokat juttatjuk be, amikben hiányt szenved, amelyek működését támogatják. Ezért a BASIC CARE III három olyan innovatív, magas koncentrációjú hatóanyagot tartalmaz, amik az idő múlása ellen több síkon veszik fel a harcot. A carnosine-liposzóma gátolja, hogy a kollagénrostok veszítsenek feszességükből, így megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. A tripeptidek serkentik a kollagéntermelődést, a FEC-liposzómák pedig a bőr mikrokeringését javítják. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek. A látvány azonnali, a hatás hosszantartó!

Hatóanyagok: Természetes növényi olajok, mandula olaj, gránátalma olaj, Carnosine –liposzóma, tripeptid, hialuronsav, E-vitamin, tejsav , fucoidan-escin-coffein liposzóma

Booster: A TERMÉSZETES ÖREGEDÉS TÜNETEI ELLEN: A kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák a dermisz szerkezetének regenerálásával javítják a rugalmasságát és feszességét veszített bőr állapotát. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat. Támogatja a bőr természetes revitalizáló képességét. Bármely megereszkedett, ráncosodó, öregedő, érett bőr arckezelésébe beépíthető emelt hatóanyagkoncentrációjú szérum. 

Maszkok: Oligopeptides és vitamindús krémpakolás, mélyhidratáló, antioxidáns gélpakolással kombinálva.

Hatóanyagokban kiemelkedően gazdag, tápláló maszk a száraz, érett bőr ápolására. A panthenol, valamint az E-, A-, C- és F-vitamin komplexum felélénkíti a bőrt és támogatja annak működését. A benne található oligopeptidek serkentik a kollagén képződést és megelőzik a ráncok kialakulását. Az aloe vera és az allantoin nyugtatják és hidratálják a bőrt. Használatával a bőr üde, selymes tapintású és fiatalos lesz.

Frissítő, zsírokat nem tartalmazó pakolás, villámgyors és hatékony segítség a szomjazó bőrnek. A hialuronsav, az urea és a panthenol hidratálják, rugalmasabbá és simábbá teszik a bőrt, míg az édesgyökér kivonat gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású. Azonnali sugárzást és selymes puhaságot ad a bőrnek. Mindezek mellett a maszk tartalmaz még egy szabadalmaztatott hatóanyagot, az ún. Ectoin-t, ami védi a bőrt a naponta felmerülő káros környezeti hatásokkal szemben. 

Masszázs: A petyhüdt bőrre kifejlesztett hatóanyag kombinációjú masszázs, mely támogatja a bőr regenerációját és a kollagén szintézist.

Bőrfeszesítő, ránctalanító hatású ápoló krém, mely alkalmas a striák és a cellulit tüneteinek enyhítésére is. Az algakivonat, ProConourTM és a RegestrilTM látványosan csökkenti a striákat és a ráncokat. Hatékonyan támogatja a bőr regeneráló képességét, valamint a kollagénszintézisét. Mindezt a hatást szinergensen erősítik az anti-cellulit hatóanyagok és a bőrfeszesítő liposzómák.

Árak

Forrás: Belico honlap: http://belico.hu/