Etikett-szabályok

Kedves Vendégem!

Örülök, hogy megtiszteltél bizalmaddal és kozmetikánkba bejelentkeztél! 

Igyekszem, hogy a lehető legjobb kezelésekben részesülj, ha bármi nem nyeri el a tetszésed, nyugodtan közöld a szalonban.

Megkérlek, hogy a  Kozmetika etikettjét és az adatkezelési szabályzatot olvasd át.

http://www.artdiva.hu/adatkezeles/

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a kozmetikába történő bejelentkezéssel és belépéssel, a szolgáltatások igénybevételével egyben elfogadod és beleegyezel a szabályaiba.

 

Időpont egyeztetés

Kozmetikámban csak előre bejelentkezés alapján tudlak csak fogadni. Bejelentkezésedet  telefonon megteheted, vagy az aktuális kezelésedkor. A kozmetikában csak akkor dolgozom ha vendégem van, ezért kérlek, légy elfogadó, ha nem tudlak aznap fogadni.

Lehetséges, hogy nem tudom felvenni a telefont, munka közben vagy szabadnapon, de amint tudlak, visszahívlak!

Időpontot egyeztetni telefonon hétfőtől péntekig reggel 8 és este 18 között tudunk, kérlek, ezekben az időszakokban keress. 

Gyerekek

Amennyiben nem tudod megoldani a gyermeked felügyeletét a kezelés alatt, kérlek, hogy kérj új időpontot, amikor tud rá valaki vigyázni. Fontos, hogy a te kezelésed zavartalan legyen, hiszen te is, feltöltődni jöttél hozzám. Tekintettel kell lennünk a szalon többi vendégére is, akik szintén szépülni érkeztek egy nyugodt szalonba. A szalonban forró gőz, munkaeszközök vannak, amik törékenyek és egy kisgyerek kezében balesetet is okozhatnak. 

 

Érkezés – késések 

Kérlek, mindig érkezz pontosan! Amennyiben késésben vagy, szeretnék tudni róla, telefonálj, 15-20 perc késésnél már nem tudlak fogadni, ha utánad is vannak vendégek, mert nem rendelkezhetünk a következő vendég idejével. 

 

Időpont lemondása

Betegség esetén kérem, hogy előző nap tájékoztass, ha nem tudsz jönni. Inkább mondd le a kezelést, betegen ne gyere el.

Ha háromszor is előfordulna az, hogy elfelejted lemondani az időpontot és nem jössz el, sajnos többet nem áll módomban időpontot adni és kezelésre fogadni.

 

Korhatárok- Nemek - Létszám

Arckezelések ha 18 éves kor alatt szükségesek csak és kizárólag szülői beleegyezéssel és jelenléttel.

Csak női vendégeket fogadunk! 

A kozmetika méretei miatt, csak egyszerre egy vendéget tudok egy ágyon kezelni, nem tudok párokat, barátnőket együtt kezelni.

 

Egészségügyi állapot

Fontos, hogy tudjak a betegségekről is, egyes kezeléseknél, vannak ellenjavallatok, mint a pl. vérnyomás, műtétek. A gyógyszerek szedése, terhesség,  szoptatás,  stb. 

Ellenjavallatok: http://www.artdiva.hu/ellenjavallatok/

 

Betegség

Kérlek, amennyiben nem érzed jól magad, inkább mondd le az időpontodat! A fertőzésveszély és a szalon többi vendége miatt.

Mikor náthás vagy, köhögsz vagy tüsszögsz, akár fertőző beteg is lehetsz. Ha valamilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön, pl. herpesz, uszodaszemölcs. Egyeztessünk másik időpontot.

Ha beteg vagy maradj otthon és ne tedd ki veszélynek magad vagy pedig engem, illetve a többi vendégemet.


Állatok

Tilos behozni állatokat!!!!


Fizetés

A kozmetikában csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Köszönöm megértésedet!