Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

Bőrtömörítés

INTELLIGENS PEPTID KOZMETIKA

 

Ránckezelés és bőrtömörítő kezelések

A MESOTICA peptid készítmények által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: az eddig ismert szokványos mezoterápiás hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén, látványos eredményt nyújtó peptid koncentrátumok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében. Professzionális arckezelései ámulatba ejtően ráncsimító és bőrfiatalító hatásúak. bőrtömörítő kezelés

A kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek,  melyeket hiba lenne kihagyni mind a professzionális, mind a mindennapi anti-aging bőrápolásból. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekbe, szérumokba csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár 1 évig is várni kell.

A peptidek bizonyítottan 5-10% feletti koncentrációnál kezdenek el szemmel érzékelhetően is hatni. A MESOTICA ezért alacsony hatékonyságú peptid koktélok helyett azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú (12-20%) speciális peptid szérumokkal dolgozik.

A MESOTICA hisz abban, hogy intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások és anyagi áldozatok nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr. A peptides arckezelésekben szakavatott MESOTICA kozmetikusoknál elérhető az otthoni 1.2.3.4 peptides szuperkoncentrátum sorozat is, mely az otthoni bőrápolás hatékonyságát és látványát képes nagyon gyorsan megnövelni.

 

Skin Activator

 

Komplex Sav formulájának köszönhetően gyengéden fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket, lehetővé teszi az aktív összetevők bőrbejutását. Előkészíti a bőrt a peptides arckezelésekhez.

30 ml

Antiwrinkle

Az Antiwrinkless szérum egy három komponensű szérum. Egyik összetevője a Matrixyl 3000®, ami a legelső antiaging összetevő a peptidtechnológia szintetizálásában. A Matrixyl 3000® egy két peptidből álló hatóanyagkomplex, melynek egyik eleme a palmitoyl oligopeptid, a másik pedig a palmitoyl tetrapeptid-7.

A másik összetevő, a Snap 8™ egy olyan ismert oktapeptid, amely gátolja a neurotranszmitterek felszabadulását az agyban, amik ráncossá teszik az arcbőrt. Ez a peptid 8 különböző aminosavat tartalmaz, ezáltal hatékonyabb mint elődje, az Argireline® peptid.

A peptidek hatásfokát fokozza a szuper alacsony molekulájú hialuronsav. A vegyület megléte a bőrben felelős a feszes és egészséges bőrszövetekért. Az Antiwrinkless szérumban 0,2 MDa mértékben van a molekula szabdalva az eredményesebb és látványosabb hatás érdekében.

A három alkotóelem együttes alkalmazásával garantált hatás érhető el a ráncok csökkentésében.

Botoxeffect

A Botoxeffect szérum három fő komponenst tartalmaz: arcizomlazító, bőrsimító Syn-Ake©, kollagén szintézist növelő Collaxyl™, illetve szuper alacsony molekulájú, 0,2 MDa méretű hialuronsav. Ez utóbbi a kötőszövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, ezáltal biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét.

Emellett a Botoxeffect 3 bőrvédő vitamint is tartalmaz: A-vitamint, azaz retinolt, mely serkenti a mélyen fekvő bőrrétegekben az új kötőszövetrostok kollagénből való képződését, felfrissíti, feszessé teszi a bőrt. A stabilizált C-vitamin (Ascorbyl Palmitate) palimitinsavval segíti a kollagén szintézist, a bőr ezáltal puhább és fiatalosabb lesz.

Az E-vitamin természetes antioxidánsként fejti ki hatását a szarurétegben. A három vitamin stabilizálását és hatékonyságát növeli a ferulasav.

Antiaging

Az antiaging szérumot nevezhetnénk a fiatalság szérumának. Három összetevőt tartalmaz, melyek egymást kiegészítve hatékonyan, gyorsan és látványosan veszik fel a harcot az arcon található kisebb-nagyobb ráncok ellen.

1. Argireline, ami egy 6 aminosavból álló botoxszerű hatást kifejtő fehérje. Gátolja a meglévő mimikai ráncok elmélyedését és gátolja a továbbiak kialakulását. 20%-os töménységének köszönhetően az arc visszanyeri feszességét, frissességét.

2. Leuphasyl (szintén 20%-os töménységű) gátolja az acetilkolin neurotranszmitter molekula felszabadulását a szinapszisban, csökkentve ezáltal az izom-összehúzódásokat. A két összetevő együttes használata elsősorban a szemek környékén, az arc és a homlok területén mutat eredményes javulást.

3. Nanotechnológiával destrukturált hyaluronsav, ami könnyebben bejut a bőr mélyebb rétegeibe és a 0,2 MDa szuper alacsony molekulaméretének köszönhetően tartósabban biztosítja a szövetek rugalmasságát, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességét.

A három összetevő szinergikus hatása révén komplexebb eredményt tudunk elérni a szem és a homlok körüli ráncok eltüntetésében, a bőr feszesebbé tételében.

SZÉRUMOK – II. FÁZIS

Nano Olygo Hyal

A Nano Oligo Hyal egy oligomer hialuronsav, ami a vizet tartósabban megköti az intercelluláris mátrixban, ezáltal jelentősen növeli a bőr rugalmasságát.

Ez a szérum egy kevesebb, mint 0,1 MDa alatti ultra alacsony molekulájú nanotechnológiával destrukturált hialuronsavat tartalmaz, ami eddig főleg Japánban és Amerikában exkluzív kozmetikai termékekben fordult elő rendkívül magas ára miatt. Ára viszonyításképpen a magas molekulájú hialuronsav árának tízszerese, viszont ezzel egyenes arányban már alacsonyabb koncentrációban is hatékonyabb, mint a hagyományos magas és alacsony molekulájú hialuronsavak.

A Nano Oligo Hyal szérum pozitív hatásai:

– hosszantartó, hidratált hatás

– rendkívül gyors javulás a finom és a mélyebb ráncok területén

– azonnali feszes arcbőr

– 38%-kal növeli a kollagén és elasztin szintézist

 

Facelifting Gel

A FaceLifting Gel három összetevőt tartalmaz. Az egyik összetevő, a 0,7MDa alacsony molekulájú hialuronsav, ami bőrünk víztartalmáért, puhaságáért és rugalmasságért felel. Erősíti a kollagént és tömege 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni.

A másik összetevő az azonnali feszesítő hatású Dimetil-aminoetanol. Egy 2002-es klinikai vizsgálat során 30 önkéntesen tesztelték a DMAE hatását, 16 héten át. Ez idő alatt jelentős javulás volt tapasztalható, főleg a homlok és a szemkörnyéki ráncok területén. A DMAE hatékonynak bizonyult a gyulladt bőr kezelésében is.

A harmadik összetevő, az Adenozin-trifoszfát, amely kémiai energiát szállít a sejten belüli anyagcsere folyamatokban. Ha bőrünk egészséges egyensúlya felborul, gyulladás, akné, allergia, kipirosodás, kirepedezés, korai ráncosodás formájában jelentkezik.

A szérum tartalmaz még három vitamint is: az A-vitamin felel az egészséges bőrért, hajért és körmökért. Az öregedést siettető szabadgyökök ellen hatásos az E-vitamin, segíti a bőrben lezajló gyógyulási folyamatokat, hiányában csökken az izomtónus. Az Ascorbyl Palmitate stabilabb, mint a tiszta C-vitamin, nem irritáló, hatásos antioxidáns, gyulladáscsökkentő és véd az UV-sugárzás okozta károktól. A vitaminok felszívódását és erősítését hatékonyan segíti a ferulasav.

 

Organic Silicium

Az Organikus Silicium, más nevén Methylsilanol Mannuronate, silanetriol származékból és derivált alga kivonatból áll. A tengeri alga kivonat megköti a nedvességet, egyszerre feszesíti, erősíti a bőrt. Segíti a kollagén és elasztin rostok regenerálódását, megvédi a sejteket a szabad gyököktől és az oxidáció okozta károktól. In vitro vizsgálatok kimutatták, hogy normalizálja a sejt metabolizmusát, stimulálja és szabályozza a kötőszöveti sejtosztódást. Hiánya a kötőszövetek szerkezetének romlásához vezethet, regenerálja a szöveteket és csökkenti a narancsbőr hatást.

A szérum még kollagén peptidet tartalmaz, ami a kollagén egy hidrolizált formája. Egyedülálló fehérjeforrást biztosít a szükséges aminosavaknak a kötőszövetekben. A peptid jelenléte jelentősen növeli a kollagén és az elasztin szintézist, amely már 4 hét elteltével releváns ránccsökkenést eredményez. Együttesen szilárd tudományos alapot garantálnak az innovatív kozmetikumok számára, hogy az egyéb külsőleg alkalmazott szereket kiegészítsék.

Az általunk ajánlott oldat 6-szor nagyobb töménységben tartalmaz hatóanyagot, mind az eddig ismert szérumok.

+PEPTIDEK

 

Bionic Fluid Mask

Erős hidratáló, bőrfeltöltő és bőrkondicionáló folyékony gélpakolás. A bőrsejtek aktiválásával csökkenti az öregedés látható jeleit. Hatékonyan növeli a bőr feszességét, rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét és javítja a bőr szerkezetét. Megújítja a stresszes és érett
bőr fiziológiai egyensúlyát. PHA savjai extra hosszú hidratálást biztosítanak a bőrnek. Kiemelt hatóanyagai: PHA savak (Laktobionikus sav, glükonolakton) és trehalóz

 

bőrtömörítés

 

 

 

 

 

Forrás: mesotica.com