Art-D Szépségszalon - Kozmetika XVII. kerület közelében Pécelen Ránckezelés Fogyasztó kezeléseK

Luxus Arckezelések - Ránckezelés Kozmetika Testtekercselés Kozmetikus Mesoterápia Testkezelések Zsírbontó fogyasztó kezelés - Arcfiatalítás

Art-D Kozmetika

Kapcsolat

   Tel: 06-30-387-10-10


   Art-D Szépségszalon

   Pécel Északi oldal

   Pécel, Szondy utca 2.

   

 

   Tel: 06-30-387-10-10

   TELEFONOS bejelentkezés alapján

BEMUTATKOZÁS

Szeretettel köszöntök minden látogatót az

Testkezelő Szépségszalon és Kozmetika  

Bejelentkezés telefonon 06-30-3871010  (Tünde) , nyitva tartás a bejelentkezések alapján van. Pécel északi oldalán (vasúttól északra), Szondy utcában. 

 


kozmetikus pécelKozmetikus és a szalon vezetője vagyok, Anti-Aging szakember. Exkluzív szalonomban, személyre szabott kezelésekkel várom vendégeimet. Túl a 40 éven már saját tapasztalataimat is kamatoztatni tudom ránckezelések során.

Mindig is fontos volt és ma is az számomra a továbbképzés, főiskolai tanulmányaim óta folyamatosan képzem magam, mert ebben a gyorsan fejlődő világban állandó megújulásra van szükség. 

Péceli kozmetikámban egyedülálló luxus kezelésekkel, szolgáltatásokkal várom szépülni vágyó vendégeim.

A kozmetikus szakmában törekszem a legújabb ismeretek és technikák elsajátítására. Berendezéseim folyamatosan fejlesztem szépségszalonomban, hogy mindig a legeredményesebb kozmetikai szolgáltatást tudjam nyújtani. 

Remélem új vendégeim is bizalommal fordulnak hozzám, mivel a kozmetikus hivatás a személyes varázson és tudáson alapszik.

 17 kerület kozmetikus

 

Továbbá kozmetikai testkezelések és fogyasztás a hatékony kozmetikai eljárásokkal most kedvező díjon Pécelen.

 

 

Rohanó világunkban a külső megjelenés alapján pár másodperc alatt eldöntjük valakiről, hogy szimpatikusnak tartjuk e az illetőt. Ez a bizonyos első benyomás a magánéletünkben, párválasztásunkban és az álláskeresésben is jelentős szerepet játszik. Fontos, hogy mit látunk a tükörben és mennyire vagyunk elégedettek önmagunkkal.

 www.artdiva.hu


Milyen egy hatasos kezelés? Aktiválja a bőr sejtjeit, fokozza a kollagén- és az elasztin termelést, megemeli a bőrt.

30 éves kor felett az első ráncok megjelennek, a megelőzés itt a legfontosabb. A bőr veszít a rugalmasságából, víztartalmából, szárazabb lesz, elkezd megereszkedni. A helyes kozmetikai kezelésekkel éveket faraghatunk le.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pécel Kozmetika nagyobb térképe, Péceli kozmetika, nem csak pécelieknek...  

(+) gombokkal nagyítható