Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

ARCKEZELÉSEK

BŐR ÖREGEDÉSE ÉS A RÁNCOK

Bőr öregedése eltalálja mindannyiunkat előbb vagy utóbb. Finom vonalak és ráncok, mimikai ráncok, rugalmasság elvesztése és a megereszkedett kontúrok az eredménye csökken a bőr funkcióit. A bőr megújulása lelassul, a kollagén és elasztin termelés csökken.

 

Mesotica kezelések

A Mesotica azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozik. A Mesotica peptides szérumok és koncentrátumok a bennük levõ hatóanyagok szerkezete és felszívódó képessége miatt azonnali látványos eredményt biztosít. 

mesoticaA tudomány mára már bebizonyította, hogy a kozmetikai peptidek jelentős szerepet játszanak a különböző bőrproblémák kezelésében. Ez olyannyira igaz, hogy néhány vizsgálat szerint a kozmetikai peptidek képesek eltüntetni az öregedés jeleit.

A MESOTICA egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott 2006-ban alakult spanyol-magyar cég, mely komplex, nagy hatékonyságú intelligens peptid koncentrátumokat állít elő elsősorban mezoterápiás célra.

 Biodroga kezelések

A Biodroga termékek kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek. A BIODROGA MD™ termékeit a legújabb bőrgyógyászati, fitogyógyszerészeti, biotechnológiai és kozmetikai kutatások eredményét felhasználva fejlesztették ki. 

Biodroga alapítása: amikor Walter Friedmann alapító létrehozta első szalonját Potsdamban és bemutatta kozmetikai újításait a lipcsei nemzetközi vásáron. Ezt követően fejlesztette ki a BIODROGA professzionális kozmetikai márkát, melynek első bemutatkozása 1959-ben történt a nagyközönség számára a svájci Luzern-ben.

BIODROGA MD™ termékek illatanyag-mentesek vagy csak természetes növényi kivonatokat tartalmaznak, nincs bennük parabén és ásványi olaj. Emellett nem tartalmaznak szilikont, állati eredetű anyagot, PEG-et, ftalátokat.

Mit várhatunk a BIODROGA MD™ termékcsalád használatától?

 

A válasz egy orvosilag és tudományosan megalapozott kutatás, melynek eredménye egy innovatít, korszerű összetevő rendszer – a legkorszerűbb hatóanyagok és ezek kombinációi:

  • optimális hatékonyságú Derma Membrán Komplex
  • hosszútávú eredményt ígérő növényi stimulánsok
  • megfelelően kiválasztott, kiemelkedő hatékonyságú vitaminok
  • kollagén építő és védő tripeptidek
  • izomlazító hexapeptidek
  • értékes növényi olajok és kivonatok
  • hialuronsav

 Thalion kezelések

A Franciaországban található Thalion cég friss algákat használ fel a kozmetikumai készítésekor, melyek algakivonatokat tartalmazó parabénmentes termékek.

A THALION termékek magas koncentrátumú formulái eredményes arc- és testápolást garantálnak. 

Minden termék parabén-mentes.

 

A Thalion és az Iroise tenger

A franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján található a Thalion kozmetikai laboratórium. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával.

 


 

Feltöltő arcmasszázs

Arc-nyak-dekoltázs masszázs bőrfelöltő koncentrátummal!

Kényeztető arc-nyak-dekoltázs masszázs hatóanyag koncentrátummal.

Gyengéd arctisztítás és peeling után a szokásos kozmetikumoknál jóval mélyebben ható koncentrátumokkal egy igazi feltöltő 20 perces masszázs. Krémezéssel és szérummal zárva.

 


 

 

Nagykezelés

Bőrtisztítás és táplálás

(Arctejes letisztítás, Tonizálás, Peeling (radírozás), Kitisztítás (nyomkodás), Bőrfertőtlenítés (vio), Pórusösszehúzó pakolás, Arc masszázs,

+ kérhető: koncentrátum amit ultrahanggal juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, tápláló pakolás)

Ahhoz, hogy bőröd egészséges, ápolt legyen elengedhetetlen az arc rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. A nagykezeléskor az aknékat, mitesszereket eltávolítom, igyekszem az újabbak kialakulását megelőzni. A kezelést követően a bőr feszes, üde, és életteli lesz.

 


 

Díva Alap arckezelés

Táplálás, kényeztetés

 

Ahogy öregszünk a bőr elveszíti rugalmasságát, dehidratálódik, ráncosodik. Azért hogy ezt megelőzzük szükség van a tápláló kezelésekre. Az alap kezeléskor fontos a bőr  hidratálása, feszesítése erre speciális szérumot és pakolást használok.

(Arctejes letisztítás, Tonizálás, Peeling (radírozás), Arc-nyak, dekoltázs masszázs, + koncentrátum amit ultrahanggal juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, tápláló pakolás)

 


 

Tinikezelés

Bőrtisztítás

A tiniknél a legjelentősebb probléma hormonális zavar, ami a bőr zsírosságát és miteszerek, aknék megjelenését okozza. Fontos a rendszeres kitisztítása az arcbőrnek, ezzel megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását.

(Letisztítás, Radírozás, Tonizálás, Gőzölés, Tisztítás (nyomkodás), Fertőtlenítés, vio, Összehúzó pakolás)

 


 

Ultrahangos arckezelések

Ránctalanítás, táplálás

Az ultrahang segítségével a  hatóanyagokat a bőr mélyebb  rétegeibe is be lehet juttatni,  így azok erőteljesebben fejtik ki hatásukat. Javul a  sejtanyagcsere, a felszíni finom ráncok feltöltődnek,  a bőr feszesebb, rugalmasabb és hidratáltabb lesz!

(radírozás, tonizálás, Koncetrátum/Ultrahanggal)

 


 

Ultrahangos arckezelés Mezoterápiás hatóanyagokkal Hyaluronsavval, Anti Aging szérumokkal

Erős ránctalanítás, táplálás, extra feszesítés

Mezoterápiás arckoktélok: A petyhüdt és ráncosodásra hajlamos bőr igazi ellenségei az anti ageing kezelés. A megereszkedett, laza kötőszövetű bőr, a mélyebb ráncok is eredményesen kezelhetők ezzel a koktélal, az arckontúr feszesebbé válik, a megereszkedett bőr teltebb lesz a ráncok töltődnek.

Hyaluronsav - egy speciális mukopoliszacharid natrium sója, mely a bőr irharétegének kocsonyás alapállományát képezi. Ez a polimer képes a legtöbb vízmolekula megkötésére, ezzel biztosítja a maximális hidratációt. Stimulálja a hámsejtek szaporodását, védelmezi a kötőszöveti alapállomány fehérjéit (elasztin, kollagén), továbbá fokozott hyaluronsav termelést idéz elő a kötőszöveti sejtekben.


 

Dekoltázs kezelés

Az ampulla összetétele azonnal fiatalítja, hidratálj,a ránctalanítja a dekoltázst, a kisebb ráncokat feltölti. A dekoltázs kezelést követően a bőr visszanyeri fiatalos külsejét.

Kúraszerűen, vagy alkalmanként is kérheted. (radírozás, tonizálás, dekoltázs koncetrátum, maszk, krém)


 

 Forrás: Biodroga, mesotica, thalion honlapok