Kapcsolat

Női kozmetikai szalon

Tel: 06-30-387-10-10

Pécel északi részén, Kelő lakópark lábánál, kertvárosban.

(NEM A KÖRFORGALOMNÁL!)

Szondy utca

Nyitva tartás:

TELEFONOS előzetes bejelentkezés alapján

AFRIKA MASZK

Látványosan hatásos,  30 percen belül!

 

- csökkenti a mély ráncok mélységét. 

- csökkenti a finom ráncok számát.

- Gyulladáscsökkentő hatású, megszüntetheti a pattanásokat.

- simává varázsolja a bőrt

- rugalmasságot okoz.

- világosítja az elszíneződéseket, pigment hibákat.

- Csökkenti a bőrhibákat.

- Mélytisztító , eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.

- serkenti a keringést.

- Feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt.

Összetevők:

Aqua, Olax Dissitiflora (18,5%), Zinc Oxide, Xanthan Gum, Kaolin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Olax Dissitiflora:

Amit ez az új növényi aktív hatóanyag tesz:
Az aktív hatóanyag nem különböző anyagokat (víz, hyaluronsav, kollagén, vitaminok stb.) juttat be a bőrbe, hanem a bőrsejteket veszi rá arra, hogy elkezdje ezeket az anyagokat termelni, amelyeket fiatalkorunkban még termelt, de ma már nem megfelelő mértékben állít elő. Ezáltal a szövetek rugalmassága visszatér és a sejtek újra termelnek minden olyan anyagot, amire szüksége van az egészséges, selymes és tiszta bőrhöz.
Amellett hogy drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét, észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát, serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz, mély tisztító hatású, serkenti a keringést és feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt is.

A Vel Gaaf Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító egy új standardot állít fel az arcmaszkok terén azáltal, hogy a nehezen összeilleszthető tudományt és természetet egy maszkban egyesíti.

Egy teljesen új aktív hatóanyaggal, valamint egyedülálló és különleges növényi hozzávalókból készül, amik azonnal látható hatást fejtenek ki a tartós ráncok csökkentésében, természetes módon világosítják az elszíneződéseket, pigment hibákat, eltávolítják a pattanásokat, érintésre a bőr simábbnak és bársonyosnak tűnik.

A Vel Gaaf Afrika Maszk eltávolítja a halott sejteket a bőr felszínéről, ami által a bőr felszínére fel tudnak jönni a szennyeződések, serkenti a vérkeringést is, ezért a maszk eltávolítása után a bőr felfrissül, mintha új bőr lenne az arcon.

Miért maszk?

A Vel Gaaf Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító sok éves aprólékos kutatás és fejlesztés eredménye, ahol a hangsúlyt a hatékonyságra és minőségre tették. A lélegzet-elállító hatás, a felülmúlhatatlan eredmények és a kiváló minőség helyezi ezt a maszkot egy külön osztályba.

A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatást a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.

A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

Felhasználási lehetőségek:
Ráncokra:

Gyors és észrevehető különbség látható már 30 perc után, használja maszkként heti egy-két alkalommal.

Pattanásra tinédzsereknél és felnőtteknél egyaránt:

Ez az egyik hagyományos felhasználási módja. A maszk heti egyszeri alkalmazása mellett, a pattanásokra kenve általában éjszaka használják, reggelig fennhagyva. Egymást követő napokon is alkalmazható.

Sebhelyekre és műtéti hegekre:

Használja friss sebhelyekre, hogy csökkentse a sebhely méretét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.

Aknés hegek (pattanás okozta heg) kezelésére:

Használja friss sebhelyekre, hogy csökkentse a sebhely méretét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.

Striák (fogyási-hízási csíkok, terhességi csíkok) kezelésére:

Hagyományosan a nők szülés után használják, hogy eltüntessék a csíkokat, de a fogyásból vagy hízásból adódó bőr megnyúlására is alkalmazható. Használja a csíkok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.

Foltokra, pigment hibákra és májfoltokra, valamint a napozás okozta foltokra a kezeken és az arcon egyaránt:

Használja a foltok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.

Narancsbőrre:

Ez is egy hagyományos használati mód. Használja heti egy alkalommal a narancsbőrös területre kenve, legalább 30 percig fennhagyva.

 

forrás:Vel Gaaf